top of page

Ako je to s tými plesňami na nohách? Prečo sa tvoria a ľudia sa ich nevedia zbaviť?

Mnohí ľudia majú problémy s tvorbou plesní. Týchto ľudí bohužiaľ pribúda. Často sa im plesňové infekcie tvoria na koži a na nechtoch na nohách. Aká je vlastne príčina tohto problému?



Plesne sa v podstate vyskytujú všade. Aby sa ale prejavili, potrebuje byť na to vytvorená podmienka a tou je slabá imunita. Pri dobre fungujúcej imunite sú plesne pod kontrolou a neprejavujú sa ako infekcia.


Prečo vlastne imunita stratí kontrolu?

Ak sa pozrieme na to kde sa tie plesne vyskytujú je to na okrajových častiach, kde sa živiny potrebné pre imunitu musia dostať cez najmenšie kapiláry. Narušenie zásobovania periférií (okrajových častí- koža, prsty na nohách), vedie k strate schopnosti imunity dobre reagovať na plesne.


Prečo sa naruší zásobovanie?

Za týmto procesom, ktorý popisujem sú mitochondrie. Bunkové elektrárne. Ich zle fungovanie je spojene s mnohými problémami a jedným z nich sú poruchy prekrvenia.

Tu si o tom môžete prečítať:


Aj studené ruky a nohy sú jasným signálom, zle fungujúcich mitochondrií.

Ak ľudia neriešia mitochondrie. problém sa zväčša nedarí vyriešiť, lebo sa nerieši príčina. Ak sa riešia mitochondrie, dostaví sa aj výsledok.


Tu je jeden príbeh, ktorý to dokazuje:

Pani Danka, tiež so zle fungujúcimi mitochondriami ma oslovila , že chce pomôcť. Oslovila ma pre iné problémy, nie pre mykózy. Po zmene stravy (odporučená bola nízkosacharidová strava a nízko histamínová keďže tam bola aj HITka) plus dostala odporúčanie na užívanie nasledovných doplnkov, ktoré začala užívať.

Lactoferin Pure bol odporučený kvôli infekcii boreliózy.


Okrem toho, že sa jej polepšilo celkovo mi napísala aj toto:

"Neuveriteľné, roky som mala mykózu na veľkom nechte na nohe, zmizla po troch mesiacoch užívania produktov od Vás."


Ono to nebolo len o produktoch, ale aj o zmene stravy, ktorá umožnila mitochondriám dobre fungovať. Dobré fungovanie mitochondrií vedie k dobre fungujúcej imunite.


Platí totiž pravidlo:

DOBRE FUNGUJÚCE MITOCHONDRIE = DOBRE FUNGUJÚCA IMUNITA

ZLE FUNGUJÚCE MITOCHONDRIE = ZLE FUNGUJÚCA IMUNITA


A keďže mitochondrie u ľudí fungujú z roka na rok horšie a naša strava a aj celkový životný štýl je taký, že mitochondrie ubíja, pripravme sa na pandémiu imunologických zlyhaní a problémov. Túto pandémiu už zažívame, len si ju akosi nechceme uvedomiť. Dokonca sa utešujeme tým, že je to normálne, keďže to vidíme aj u iných ľudí. Najväčšou zbraňou, ktorou dnes ohrozujme naše zdravie a životy je asi príbor. Doslova platí že páchame samovraždu príborom.


Ja chcem ešte na konci môjho článku takto verejne pogratulovať Danke k výsledku, ktorý dosiahla. Má môj obdiv za to, čo dosiahla za 3 mesiace. Skvelá práca. Danka ste úžasná a máte môj obdiv, len si to udržte. Nezničte si výsledok tým, že sa vrátite k niečomu, čo vám nefungovalo.



Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie to čo máme

Andrej Medveď a jeho team

950 views0 comments
bottom of page