top of page

Vypočul som vás a dnes to už pre vás mám

Mnohí z vás ste chceli aby som zaradil do ponuky chelátový horčík. Prišiel čas oznámiť vám, že ho už mám k dispozícii.

Chcelátový horčík je horčík naviazaný na aminokyselinu. Aminokyseliny sú malé častice, z ktorých sa skladaju bielkoviny. Náš magnézium diglycinát ( diglycinát býva niekedy označovaný aj ako bisglycinát) je spojený horčík spojený s glycínom.


Toto spojenie s glycínom umožňuje dobré vstrebávanie horčíka cez črevo a nebráni mu dokonca ani to, keď sa podáva s vápnikom (mliekom) či semiačkami, ktoré obsahujú kyselinu fytovú (kyselina fytova zo semienok rastlín bráni vstrebávaniu horčíka a iných minerálov) . Chelátový horčík nikdy nespustí hnačku.


Chelátový horčík je mimoriadne vhodný pri depresii, má uspokojivý účinok na nervový systém, vhodný je pri zášklboch svalov, pri syndróme nepokojných nôh, pri migréne a športe. Pri týchto problémoch ho užite viac krát denne 1 tobolku napr. 3-5x denne 1 tobolku a dobré je ho užiť večer pred spaním.


Chelátový horčík si môžete kúpiť tu Magnézium diglycinát 60 kapsúl (abczdravia.sk)


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie to čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

407 views0 comments
bottom of page