top of page

Tento príbeh vám vytlačí slzy do očí.

"Ahoj Andrej, tak konečne som si sadla za počítač aj ja a rozhodla som sa, že aspoň v skratke napíšem pár viet. Budem písať na rovinu, ako to bolo.

Tento príbeh vám vytlačí slzy do očí.

Mala som zdravotné problémy, silné bolesti hlavy, ktoré trvali niekoľko dní, bolesti žalúdka, dokonca silnú bolesť počas návštevy WC. Niekedy mi bolo tak zle pri vyprázdňovaní, že som si musela v kúpeľni ľahnúť na zem, aby som neodpadla. Zápaly dutín sa opakovali niekoľko krát počas roka a ORL doktorka len predpisovala antibiotiká. Pískalo mi v ušiach v jednom kuse. Najťažšie pre mňa však boli straty bábätiek vždy v prvom trimestri. To bola tá najukrutnejšia bolesť na ktorú nikdy nezabudnem. Absolvovala som mnohé vyšetrenia, gastro, sondu do žalúdka, neurológiu, hematológiu, reumatológiu, reprodukčnú imunológiu, jedno obdobie som bola pár dní akútne hospitalizovaná. A nič nezistili. Naozaj nič. V nemocnici mi dávali infúzie s vitamínmi, to bolo všetko. A potom som sa zdôverila kamarátke, že už nevládzem. Povedala mi, aby som sa modlila za múdrosť, aby som proste toto všetko odovzdala do rúk Bohu. Tak som sa modlievala. A potom som sa dozvedela o Andrejovi Medveďovi. Pár krát sme spolu telefonovali a nastavil mi terapiu. Poradil s jedlom. S doplnkami. Začala som a zmena nastala po troch dňoch!!! Potom už to išlo a mňa nič nebolí. Tento rok v apríli sa mi narodilo bábätko a som najšťastnejšia žena na svete. Keď náhodou vybočím zo zaužívaného stravovania, moje telo mi to dá hneď pocítiť. A tak ďakujem. Predovšetkým Bohu, pretože On má všetko pod kontrolou. A ďakujem z celého srdca Andrejovi, že takto pomáha ľuďom. Naozaj to funguje. Len sa treba rozhodnúť vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a niečo začať robiť inak. Ďakujem Ti Andrej."


Nepoznám silnejší životabudič ako keď mi príde takýto príbeh, kde si človek dal život do poriadku. Gratulujem ku skvelej práci!


Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

335 views0 comments
bottom of page