top of page

Prečo sú starší ľudia náchylnejší na vírusové infekcie a rakovinu?

Za likvidáciu nádorových buniek a buniek napadnutých vírusom sú zodpovedné bunky, ktoré nazývame prirodzení zabijaci. Ich schopnosť zabíjať choré bunky sa nazýva cytotoxicita. Vysoká cytotoxická aktivita prirodzených zabijakov ovplyvňuje ľudské zdravie a dlhovekosť. Znížená cytotoxita súvisí so zvýšenou chorobnosťou a úmrtnosťou a zvýšeným výskytom infekcií ako sú chrípka a nádory.

Tak ako človek starne, počet niektorých buniek imunity klesá. Čo je však zaujímavé, že počet buniek - prirodzených zabijakov stúpa. Ale toto nie je až tak dôležité ako skutočnosť, že s vekom klesá ich schopnosť zabíjať choré a vírusom napadnuté bunky. Takto sa človek starnutím stáva náchylnejší na vírusy a onkologické ochorenia.


A ako si môžu ľudia zvýšiť schopnosť buniek zabíjať rakovinové bunky a bunky napadnuté vírusmi? Napríklad užívaním huby reishi. (Wasser, 2005)


Ak hľadáte chutný nápoj s liečivou hubou reishi, môžete si kúpiť ReiChi cafe od Dr. Jacobs. Jedna šálka tejto kávy obsahuje 1 g liečivej huby reishi a ešte aj vitamín B12 a horčík. Kúpiť si ju môžete tu:



Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie to čo máme

Andrej Medveď a jeho team

www.andrejmedved.sk

www.weltfit.sk

www.abczdravia.sk

tel. 0911 295 859

andrej.medved9@gmail.com

70 views0 comments
bottom of page