top of page

Prečo sa veľa ľuďom reaktivujú rôzne vírusové infekcie, boreliózy či chlamýdie?

Updated: Oct 4, 2022

Komunikácia s ľuďmi je mimoriadne energeticky náročná činnosť, ale má aj niekoľko výhod a jednou z nich je to, že ak človek počúva ľudí s ktorými komunikuje, dokáže pozorovať mnohé veci. A ja osobne pozorujem, že to čo momentálne trápi ľudí sú reaktivácie rôznych infekcií. Sú to reaktivácie borélií, chlamýdií, toxoplaziem, herpetických vírusov ako napr. Epstein-Barrovej vírus (mononukleóza) a pod.

Prečo sa bavíme o reaktivácii? Lebo mnohé tieto patogény sú bežne v tele človeka ako napr. Epstein-Barrovej vírus a ich prítomnosť sa bežne neprejavuje ako choroba. Zdravý imunitný systém dokáže tieto patogény "strážiť" aby nespôsobovali v tele problémy.

A ak dochádza k problémom s týmito patogénmi tak je to následok toho, že imunitný systém prestal byť zdravý!


Ak v tele prebiehajú tiché zápaly (písal som o nich nedávno, myslím, že v pondelok. Tak ak chcete prečítajte si to) udeje sa to, že sa oslabí schopnosť imunity strážiť patogény a tie sa prejavia v podobe choroby - reaktivujú sa (zobudia sa a spustia chorobu). V tele sa pod vplyvom týchto reaktivovaných infekcií začnú tvoriť látky, ktoré poškodzujú výrobu energie a mitochondrie.


Toto vedie k zvýšeniu tvorby vysokého množstva voľných radikálov, ktoré sa podieľajú na "výžive" tichých zápalov a oslabovaní schopnosti imunity strážiť v tele spiace patogény. Spustí sa začarovaný kruh problémov.


Ľudia sa následne nevedia zbaviť rôznych chlamýdiových infekcií, vracajú sa im boréliové infekcie, ktoré ako deti prekonali, zrazu sa objaví mononukleóza a pod. Narušením mitochondrií sa dostaví únava, naruší sa psychika, hormonálny systém, spánok a pod.


Ak zažívate podobné stavy, vedzte že vaše telo je už dlhodobo vystavené tichým zápalom, ktoré ste neriešili. A platí to bohužiaľ aj pre malé deti. Tam to vidieť čoraz zreteľnejšie a častejšie ako v minulosti. Bohužiaľ, dnes aj malinké deti trpia následkami tichých zápalov.

Ak sa u vás objavujú časté infekty treba samozrejme vykonať aj opatrenia, ktoré potláčajú patogény. Ak sú infekcie vírusového charakteru mnohé prírodné látky, ktoré tvoria rastliny, pôsobia protivírusovo a nájdete ich napr. v tomto čaji Eberrauten-Zistrosen Tee 100g (abczdravia.sk).


Samozrejme, celá pozornosť by sa nemala sústrediť len na patogén, ale na príčinu jeho reaktivácie a tým je tichý zápal a to, že váš životný štýl je taký, že tento tichý zápal živí!


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

463 views0 comments
bottom of page