top of page

Pre toto by ste ho mali mať doma, lebo teraz vám vie veľmi pomôcť!

Updated: Mar 1, 2023

Včera, keď som šiel autom, v rádiu som počul, že je chrípková pandémia. Na rýchle zvládnutie akejkoľvek infekcie je vynikajúcim prostriedkom Lactoferin Pure. Lactoferin Pure nájdete lactoferín v 98% čistote čo je pre jeho účinnosť mimoriadne dôležité. Lactoferín je látka, ktorá je tvorená bunkami vrodeného imunitného systému a pomáha zmobilizovať imunitu v boji s patogénmi a pomáha aby sa miesto infekcie dobre zahojilo. Toto je dôležité preto, že ak sa miesto infekcie dobre nezahojí, zápaly prebiehajú ďalej.

A to, že Lactoferin Pur vďaka mimoriadne vysokej kvalite funguje dokazujú aj tieto príbehy, ktoré denne od vás dostávam.


Príbeh č. 1

Inak ten Lactoferin je riadna pecka. Muž mal asi 2-3 týždne dozadu tiež dáku chorobu. 3 dni horúčkoval okolo 39°C. Slabý, nevládny, preležal celé 3 dni. Dnes začal mať to isté. Dobehla som z roboty, dala Lactoferin , 4 doobedu, 4 poobede a 4 večer. Navarila som vývar z domácej kurky a chlap už poobede ako vymenený. Teplota klesla, cíti sa oveľa lepšie. Veľmi som vďačná za Teba a za Tvoje skvelé poznatky, s ktorými sa s nami delíš a, samozrejme, za skvelé vitamíny a doplnky, ktoré pre ľudí vytváraš v TOP zložení a kvalite.


Príbeh č. 2

Ahoj Andrej, konečne som sa dostala k napísaniu...čo sa týka mňa, presne ako som predpokladala, postupne bolo po užití Lactoferinu úplne bez príznakov (dávala som ho malej, aby som zistila ako na ňu účinkuje, nakoľko jej nerobil problém a stále býva chorá). Aj dnes doslova z večera do rána mala upchatý nos, asi prechladla včera večer keď išla pozrieť na Mikuláša.

No ale naposledy jej Lactoferin skrátil chorobu na týždeň, čo pri kašli býva u nej aj 3 týždne. Tak som teraz zvedavá, ako sa s tým popasujeme.


Príbeh č. 3

Dobrý deň pán Medveď,

musím Vám napísať, že Lactoferin som pri tejto viróze nasadila aj sebe, aj dcére. Všetky sme mali vysoké horúčky, a potom zapálene dutiny a vážne nám to všetkým vrátane syna rýchlo prešlo. Normálne ešte 2 týždne po chorobe smrkám hlieny kým sa mi to úplne dolieči a tento krát po týždni super. Taktiež deti. Tak máme len dobré skúsenosti, s ktorými som sa chcela s Vami podeliť. Ďakujeme Vám.


Príbeh č. 4

Dobrý deň pán Medveď.

Píšem Vám opäť, aby som sa Vám poďakovala. Nedávno som Vám písala za dcérku za dávkovanie Lactoferinu. Tento krát som Lactoferin nasadila neterke (11r), 3x2 tobolky, ktorú trápil dlhodobý kašeľ. Kašľala, no časom ju to prešlo. Po pár dňoch sa jej vrátil dusivý kašeľ. Nezaberali jej ani sirupy na kašeľ, v noci sa všetci budili ako vkuse kašľala. Keď sme k nim prišli, nasadila som jej Lactoferin. Prvý deň nepomohlo, lebo sme stihli iba 1 dávku. Ďalší deň večer nastala úľava, zmiernil sa kašeľ a na 3. deň kašeľ úplne zmizol (všetci sa konečne vyspali vraj). Podotýkam, že doktorka jej už predpísala antibiotiká, ale tým sme sa vyhli. Verím tomu, že sa jej to nevráti. Preto opätovne ĎAKUJEM.

S pozdravom Katka


Príbeh č. 5

Dobré ránko

Chcela by som Vám veľmi poďakovať za Lactoferin. Síce som ho užívala len 4 dni, nakoľko syn (18 ročný) bol dosť dlho nachladený a nič mu nepomáhalo, tak sme ho užívali spolu. Jemu už na tretí deň bolo dobre, nebol nachladený a cítil sa lepšie. Aj mne už je lepšie, ďakujem.


Ako vidíte tieto príbehy ukazujú, že tento produkt v prémiovej kvalite naozaj funguje a je dobré ho mať doma a rýchlo ho nasadiť keď na človeka čosi lezie.


Lactoferín si môžete kúpiť tu aj v rôznych cenovo zvýhodnených balíčkoch LACTOFERIN pure 60 kapsúl (abczdravia.sk).


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


706 views0 comments
bottom of page