top of page

Odolné imunobiotikum pomáha tým, ktorí pomoc najviac potrebujú

Zápalová reakcia v tele nastáva, keď je telo vystavené nielen baktériám a vírusom, ale aj:

Odolné imunobiotikum pomáha tým, ktorí pomoc najviac potrebujú

- toxínom zo životného prostredia - nadmernému stresu


Je dokázané, že zápal je aj jedným z hlavných príčin, ktoré stoja za vznikom rôznych metabolických porúch ako napr. diabetes melitus, zvýšená hladina cholesterolu, triglyceridov. A to nie je všetko, zápal je dnes považovaný za jednu z hlavných príčin starnutia, čo dokonca vedie k zlyhaniu orgánov a následnej smrti a zápal je spojený aj s takmer každou chorobou, ktorá dnes ľudí trápi od problémov s kĺbmi po sklerózu multiplex či dokonca rakovinu.


Ak trpíte nejakým ochorením vždy sa treba pozerať na zápaly, ale ak ste aj v strese alebo ste vystavený nejakým chemikáliám (ukážte mi kto dnes nie je čo i len vystavený exhalátom z áut a priemyslu) telo reaguje zápalovými reakciami, ktoré na začiatku nevnímame.


Táto "neschopnosť" vnímať mnohé zápalové reakcie v organizme vytvára dokonalú ilúziu, že sme zdraví. Na pozadí, vo vnútri v tele však neraz už prebiehajú reakcie, ktoré síce pomaly a nepozorovane, ale systematicky ničia organizmus. Preto ľudia majú pocit, že im nič nieje a zrazu sa niečo stane. Zo dňa na deň. Lebo nepozorovaný zápal sa dokáže preklopiť do fázy "pozorovanej" choroby behom pár dní.


Následkom síce slabých ale dlhotrvajúcich zápalov je: - oslabenie schopnosti imunity reagovať na patogény (častá chorobnosť) - vznik rakoviny - vznik viditeľných a citeľných zápalov (bolesti kĺbov, hlavy, endometrióza a pod. alebo autoimunitných ochorení) - poškodzovanie tkanív dokonca s vizuálne viditeľnými prejavmi napr. na koži cez nadmerné starnutie koži (všimnite si ako sa koža vystresovaných ľudí zmení napr. na tvári, ako zostarne a vytvoria sa vrásky)


Ak sa bavíme o imunite, vždy treba brať do úvahy aj zápal. Ak sa bavíme o imunite, vždy treba brať do úvahy črevo. Črevo je spojené s baktériami, ktoré ho osídľujú a ktoré prijímame cez potravu či nápoje.


Pri riešení imunity, zápalov a ich následkov na zdravie treba brať do úvahy aj baktérie mliečneho kvasenia (alergici na mlieko, nemusíte mať strach tieto baktérie nemajú s mliekom nič spoločné), ktoré ako už vieme majú pozitívny vplyv na imunitu, zápaly, rôzne ochorenia, psychiku ale aj starnutie.


Jedna z týchto baktérií, ktorá bola klinicky študovaná a jej účinky boli preukázané štúdiami je Lactobacillus plantarum L-137. Táto baktéria mliečneho kvasenia má mimoriadne silné účinky na zápaly a aj schopnosti organizmu odolávať infekciám. Má veľmi pozitívne účinky: - na zmierňovanie zápalov, štúdiami sa dokázal pozitívny vplyv na paradentózu - pomáha v boji proti zápalu súvisiaceho s obezitou a zlým metabolizmom tukov. Je dobré ju užívať keď je zvýšený cholesterol a zvýšená hladina triglyceridov - podporuje tvorbu kyseliny hyalurónovej, ktorá zvyšuje schopnosť pokožky zadržiavať vlhkosť. Výživový doplnok obsahujúci Lactobacillus plantarum L-137 má teda aj hydratačné a protivráskové účinky - zníženie infekcií horných dýchacích ciest

Vlastnosti tejto baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus plantarum L-137) sú v našom výrobku AA Imunita doplnené protizápalovými účinkami patentovaného extraktu zo semienok čiernej rasce.


AA Imunita je doplnok výživy vhodný nielen pre ľudí s oslabenou imunitou, ale je vhodný aj pri: - antiagingu, ženy ktoré chcú mať krásnu pleť a vyzerať mlado - oslabenej imunite, ktorá sa prejavuje častými infekciami horných dýchacích ciest - aktívnom boji proti zápalom, ktorý vzniká každodenným pôsobením stresov a chemikálií a pod.

AA imunita je všestranný doplnok výživy na každodenné použitie. AA imunitu si v akcii môžete kúpiť tu Akcia 2x AA imunita (abczdravia.sk) a denná dávka vás bude stáť len 0,5€.

Samostatne tento produkt nájdete tu AA imunita 30 kapsúl (abczdravia.sk).


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

274 views0 comments
bottom of page