top of page

Naša ďalšia novinka! Špičkový značkový horčík ATA Mg®.

Priatelia,

dnes by som vám rád predstavil náš nový výrobok a to špičkový značkový horčík ATA Mg®. ATA Mg® je špeciálna forma horčíka naviazaného na N-acetyl-taurát. Tento patentom chránený horčík má mnohé veľmi zaujímavé vlastnosti.

Naša ďalšia novinka! Špičkový značkový horčík ATA Mg®.

1, Dokáže sa oveľa lepšie dostávať do mozgu ako iné formy horčíka: - Bagatela BS, Lopes IP, do Amaral Pupo IC, et al. Biochemical and hematological study of the supplementation with ATAMg, a new source of N-acetyl-based organic magnesium, on bioavailability. Journal of Society for development in new net environment in B&H (HealthMED). 2018;12(4):187-9.

- Uysal N, Kizildag S, Yuce Z, et al. Timeline (Bioavailability) of Magnesium Compounds in Hours: Which Magnesium Compound Works Best? Biol Trace Elem Res. 2019 Jan;187(1):128-36.


2, Je považovaný za nootropikum. Nootropikum je biochemicky aktívna látka, ktorá sa prirodzenou cestou zúčastňuje na mozgových metabolických procesoch a umožňuje mozgu riadiť všetky mentálne aj telesné funkcie. Pomenovanie Nootropikum pochádza z gréckeho slova noos v preklade "rozum" alebo "myseľ".


3, Má ochranné účinky pri trombóze

4, Má pozitívne účinky na membrány červených krviniek

5, Dokáže lepšie prechádzať nielen do mozgu ale aj do samotných buniek!


Tým že sa ATA Mg® dobre dostáva do mozgu, tak dokáže ovplyvňovať látku (kyselina kainovú), ktorá dokáže priviesť nervové bunky k nadmernej hyperaktivite, čo špúšťa : - stres - únavu - úzkosť - bolesti hlavy a migrény - poruchy srdcového rytmu - epilepsia - kŕče (tetánia ) - atď.

Pri vyššie spomínaných problémoch pôsobí ATA Mg® pozitívne.

ATA Mg® bol testovaný u žien s predmenštruačným syndrómom, ktorého prejavy sú: - zlosť , úzkosti, depresie, podráždenosť, únava - napätie v prsníkoch či veľmi bolestivé prsníky - bolesti hlavy - nekontrolovateľná chuť na sladké - kŕče , nadúvanie, zápchy, hnačky - problémy so spánkom - akné - zmeny libida - bolesti prsníkov - zvýšené zadržiavanie vody

Pri užívaní ATA Mg® sa znížil stres, nervové napätie, úzkosti, podráždenosť, bolesti hlavy, únava a depresia u žien.

Príjem ATA Mg® môže podporiť upokojenie, uvoľnenie a pomôcť ľuďom lepšie sa vyrovnať sa s príznakmi stresu a úzkosti. Zlepšuje pamäť a schopnosť učenia.


Užívanie ATA Mg® zlepšuje schopnosť prispôsobovať sa zmenám okolitého prostredia. Uvediem príklad. Človek sa presťahuje do blízkosti rušnej cesty. Keďže býval v tichom prostredí táto zmena mu spôsobuje stres. Užívanie ATA Mg® spôsobuje, že sa človek lepšie a rýchlejšie prispôsobí novým podmienkam a podnetom z prostredia (napr. hluk), ktoré ho dostávali do nepohodlia, tak im už nebude venovať pozornosť a nebudú ho dostávať do nepohodlia. Toto je dôležité aj v socializačnom procese ľudí.


Ako ste si všimli ATA Mg® je špecialista na mnohé problémy moderného človeka. Bolesti hlavy, úzkosti, kŕče, napätie, únava, depresie, predmenštruačný syndróm sú bohužiaľ čoraz častejším nechceným spoločníkom mnohých ľudí.


ATA Mg® sa užíva 2 tobolky denne a v čreve sa veľmi dobre vstrebáva (20-50% lepšie a mnohé formy horčíka dostupné na trhu).

Kedy je najlepšie užívať ATA Mg®? S jedlom, je to forma horčíka rozpustná v tuku a lepšie sa vstrebáva pri konzumácii s jedlom.


V našom e-shope sme ATA Mg® pripravili aj rôzne akcie a tu si ho môžete kúpiť so špeciálnou formou kurkumínu LongVida® – optimalizovaným kurkumínom , ktorý sa tiež dokázateľne dostáva do mozgu, dobre sa vstrebáva a je klinicky testovaný.

Štúdie s LongVida® – optimalizovaným kurkumínom dokázali: - 25% zlepšenie pracovnej pamäte v porovnaní s placebom (placebo je neúčinná dávka) pri užití dennej dávky 400 mg Longvida® . (Cox et al., 2015) - 15% zníženie únavy v porovnaní s placebom (Scholey et al. 13th European Nutrition Conference: European Perspectives (FENS). Dublin, Ireland; 2019: P3-01-02) - o 75% sa zvýšila hladina katalázy . (DiSilvestro RA et al. Nutr J. 2012 Sep 26. 11(79).) Kataláza je enzým, ktorý zabezpečuje antioxidačnú ochranu.


ATA Mg® si môžete zakúpiť tu:


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

2,158 views0 comments
bottom of page