top of page

Málo draslíka, málo zdravia

Ak sa povie pojem draslík, u väčšiny ľudí toto slovo zostane bez nejakej väčšej odozvy. Ale ak sa spomenú slová zápal, nervové podráždenie, stres, únava, rakovina, pravdepodobne väčšina ľudí svoj postoj zmení. Môže tieto problémy moderného sveta ovplyvniť draslík? Ukážem vám, že áno.

Zdravie tela je podmienené zdravím bunky. A nato, aby bola bunka zdravá, musí mať dostatok energie. Ak energia chýba, bunka nepracuje dobre. Choroba je v skutočnosti prejav zle pracujúcich buniek. Ani vy by ste pravdepodobne nepodali v práci kvalitný výkon, ak by ste nemali dostatok energie. To isté platí pre bunky, tkanivá, orgány.


Množstvo energie v bunke závisí aj od toho, koľko draslíka sa vo vnútri bunky nachádza (bežné laboratórne testy o tomto NIČ nevypovedajú). Ak je vo vnútri bunky dostatok draslíka, bunka má dostatok energie. Ak množstvo draslíka v bunke klesne, mení sa množstvo energie v bunke a bunka mení svoje správanie.


Keďže sa draslík v tele spotrebováva vo vysokých množstvách, sme odkázaní na jeho vysoký prísun. Rovnako ako sú bunky odkázané na neustále zásobovanie energiou. Ak sa tento tok naruší, začnú vznikať problémy. Nedostatok energie sa postupom času prejaví ako choroba, ale aj ako podráždenosť nervového systému (zmena psychiky).


Z produktov, ktoré pozitívne vplývajú na množstvo energie v bunke odporúčam tieto:


Lactirelle

· draslík - potrebný pre tvorbu energie,

· pravotočivá kyselina mliečna - okrem pozitívneho účinku na črevo pôsobí tiež protizápalovo. A z pravotočivej kyseliny mliečnej si pečeň, srdce, nervy a mozog vyrábajú energiu pre život.


Vitamín B komplex

· vitamíny skupiny B vo vysokých dávkach a v biologicky dostupnej forme.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie to čo máme

Andrej Medveď a jeho team

www.andrejmedved.sk

www.weltfit.sk

www.abczdravia.sk

tel. 0911 295 859

andrej.medved9@gmail.com

272 views0 comments
bottom of page