top of page

"Maminka, poďakuj tomu ujovi za to, že nemám kŕče, bolesti, hnačky a nevraciam."

Updated: Jul 4, 2023

Denne mi chodí od vás veľmi veľa správ, mailov a asi najmilšie sú tie, keď mi čosi odkážu deti. A tu je celý príbeh.

"Maminka, poďakuj tomu ujovi za to, že nemám kŕče, bolesti, hnačky a nevraciam." Denne mi chodí od vás veľmi veľa správ, mailov a asi najmilšie sú tie, keď mi čosi odkážu deti. A tu je celý príbeh.

"Dobrý deň pán Andrej, chcela by som Vás poprosiť poradiť pre dcérku, ktorá má 7 rokov. Ide teraz do 2 ročníka .1 ročník máme za sebou. Trápi nás, že má často problém s upchatým nosom, suchý kašeľ, ktorý vykašliava, potom teplota. Takto to býva max. 2 dni. Zapálené hrdlo dosť často. Má zvýšený histamín, časté problémy s bruškom musíme dodržovať prísne stravu, ak poruší má kŕče , zvracia, hnačka. Prosím Vás ja jej dávam len homeopatiu. Viete mi poradiť, pomocť ako dcérke pomôcť? Veľmi pekne ďakujem. "


Mamičke som odporučil tieto doplnky:


Po nejakom čase mi prišla od mamičky spätná väzba:

"Dobrý deň pán Andrej ešte raz veľké ďakujem za ProbioHit dcérka stále hovorí "maminka poďakuj tomu ujovi za to, že nemám kŕče, bolesti, hnačky, nevraciam" a začala papať konečne. Ďakujem."


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

176 views0 comments
bottom of page