top of page

Dobré správy od vás: "Nechápem...tak rýchlo?!"

"Minulý víkend sa mi na dlani vyhodil veľký fľak, také ako ekzém, suché a šupinaté. Večer som mala dlaň už krásnu. Nechápem...tak rýchlo?!"

"Minulý víkend sa mi na dlani vyhodil veľký fľak, také ako ekzém, suché a šupinaté.  Večer som mala dlaň už krásnu. Nechápem...tak rýchlo?!"

"Ahoj Andrej. Musím ti napísať. Minule som ti písala. Syn sa pri teplote vysypal. Dr. hneď zhodnotila že ide o šarlach. Samozrejme mu nasadila ATB. Ja som mu ich dávala lebo podľa všetkých príznakov to fakt vyzeralo na šarlach. Jazyk mal úplne s bielym povlakom, fakt vyzeral ako ten ,,malinový,, jazyk pri šarlachu. Večer som mu nastriekala M33+ a vypil aj rozrobené probiotiká Čistý noštek Fotku nemám, nezvyknem fotiť. Ráno jazyk úplne krásny ružový. Nechápala som. Nakoniec z výterov mu nič vážne nevyšlo, nepotvrdil sa ani šarlach, mal iba kvasinky. Mala som na dr. nervy lebo od stola hneď to bude šarlach veľmi infekčné ochorenie, musíme nasadiť ATB. Hlavne že po 4 dňoch mohol ísť normálne do školy. Aj dcéra fungovala celý čas normálne. Len ja som stále taký neveriaci Tomáš, neuverím, keď na vlastné oči neuvidím. No jeden dôkaz mi nestačil. Pritom sme M33+ striekali aj pri korone, mne sa čuch a chuť vrátila po 5 dňoch. Mne to nestačilo... Minulý víkend sa mi na dlani vyhodil veľký fľak, také ako ekzém, suché a šupinaté. Keďže mám mobil aký mám, nedokázalo mi to dobre odfotiť. Aj som chcela vidieť za aký čas sa mi to zlepší. Fľak vôbec nemizol. Tak som nastriekala M33+. Aj na druhý deň. Večer som mala dlaň už krásnu. Nechápem...tak rýchlo??? Ďakujem ti za ten sprej."


M33+ je teraz v akcii aj s probiotikami Akcia Mäta + Čistý noštek (abczdravia.sk).

Čistý noštek má všestranné využitie a ako ho môžete použiť a pri akých zdravotných problémoch si môžete prečítať tu Čistý noštek (andrejmedved.sk).

Aké máte skúsenosti s M33+ si môžete prečítať tu:


Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

374 views0 comments
bottom of page