top of page

Dobré správy od vás: Išla som bojovať so streptokokom. Na kontrolnom výtere 100% čistá.

"Dobrý deň Andrej, rada by som Vám napísala ďalšiu super skúsenosť s Vašimi výrobkami. Moja dcéra (5 rokov) dostala v lete šarlach, ale to som netušila, že je to šarlach.

Dobré správy od vás: Išla som bojovať so streptokokom. Na kontrolnom výtere 100% čistá.

Začalo to teplotou, tak som jej nasadila Lactoferin pure okrem toho denne berie: - Kvercetín komplex


Strava keď ochorie je bez-sacharidová, len vývar alebo mixované zeleninové polievky, ako bábätko, celý deň. Ale aj napriek tomu teplota neklesala. Mala drobný výsyp na brušku bolo to veľmi jemné, neškriabalo to. Keď ani na piaty deň teplota neklesala išli sme na pohotovosť. Okrem tej teploty a jemného výsypu, ktorý už takmer zmizol v priebehu tých piatich dní nemala žiadne iné príznaky. Diagnóza šarlach.


Doktorka povedala, že musí papať veľa vitamínov, keď to jej telo takto zvládlo, predpísala atb. Ja som si celý ten čas myslela, že ten Lactoferin a všetko ostatné nezaberá, keď teplota neklesala, a zatiaľ celý ten čas makali ako diví, lebo čo som počula, šarlach je nepríjemná bolestivá choroba.


Keď sme išli po dobratí atb na kontrolu, doktorka chcela pre istotu predpísať ďalšie atb, ale keďže dcéra bola úplne fit rozhodla sa len pre pamycon a o týždeň kontrolný výter. Keď som mojej dcére vysvetľovala, že to bude musieť zvládnuť ako pani doktorka kázala 8x za deň pýtala sa ma že či to štípe a ja že áno, je to nepríjemné. A ona že či viac ako m33?


Ja že podľa mňa je pamycon nepríjemnejší, že to posúdi sama. (Naozaj v tom nebola žiadna manipulácia, len som povedala svoj názor). Tak ona na to, že chce radšej sprej M33+. Začala som o tom premýšľať, že to nie je zlý nápad, ale povedala som jej že ho budem dávkovať ako antibiotiká, pravidelne a aj 10x za deň do nosa. Súhlasila. (M33+ do nosa fakt nemá rada). Mala som trochu strach riskovať predsa len išla som bojovať proti streptokokom, ale pridala som k ostatnému arzenálu aj Extrakt z plodov bazy čiernej a na kontrolnom výtere 100% čistá.


Už ste to počuli asi miliónkrát, ale bez Vašich rád na FB a výrobkov by bol môj život zúfalý, pred viac ako rokom kým som nezačala dávať dcére Vaše doplnky tým chorobám nebolo konca. A potom ďalší prelom bol keď som pochopila dávkovanie, že pri chorobe musím navýšiť, odvtedy to ide ako po masle. Prajem Vám len to najlepšie.


Mamičke chcem pogratulovať ku skvelej práci a som rád, že pochopila aj to, že pri chorobe treba dávať vyššie dávky čoho sa mamičky, bohužiaľ, boja.


Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

300 views0 comments
bottom of page