top of page

Dobré správy od vás!

Updated: Jun 30, 2023

Prečítajte si skúsenosti niektorých z vás.

Príbeh č. 1: Synechia vulvy

"Dobrý deň pán Medveď, veľa som už počula o Vašich skvelých výrobkoch a radách ktoré ľuďom dávate od mojej maminy. Malme s dcérkou opakovaný problém a tak mi mamina poradila aby som sa skúsila opýtať Vás či by ste mi vedeli poradiť. Mám dvoj ročnú dcérku a už druhý krát sa jej spravila synechia(zrastenie rodidiel). Prvý krát nám doktorka predpísala krém ovestin a že o 2 týždne jej to potom otvoria,že ten krém jej to uvoľní a ľahšie sa to otvorí. No po necelom pol roku sa jej synechia vrátila a tak sme boli zase a znova nám predpísala ten krém. Chcela by som sa Vás spýtať či by ste mi vedeli porodiť niečo prírodne čím by sa jej ta kožička uvoľnila lebo z toho krému mám veľký strach. Je to hormonálny krém ktorý ženy používajú pri menopauze a počula som veľa prípadov že malým dievčatkám po častom aplikovaní začali rast prsia a puberta a rôzne hormonálne zmeny. Tak ak by ste si našli chvíľku a vedeli by ste mi poradiť niečo z Vašich výrobkov, budem Vám veľmi vďačná. Mamina si lieči vašimi výrobkami psoriázu a je veľmi spokojná."

Mladej mamičke som odporučil striekať M33+ sprej https://www.abczdravia.sk/p-296/akcia-2x-m33 a tu je jej reakcia

"Dobrý deň pán Medveď, chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za radu. Sprej som dcérke striekala každý deň viac krát a dnes sme boli u detskej gynekologičky a dierku jej hneď pekne otvorilo. Používaním spreju sa jej to pekne uvoľnilo a pri zákroku nemala ani bolesti. Takže sprej je výborný aj na synechiu. Ďakujem ešte raz."


Príbeh č. 2: Pomáhate nie len ľuďom, ale aj svojim psíkom

"Dobrý deň, chcela by som sa s Vami podeliť o skúsenosť s M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk). Objednala som ho deťom po viacerých dobrých recenziách, prežili sme s ním a s Immuse, nachladnutie, horúčku a kašeľ na dovolenke u detí a dávam to ako prevenciu keď chodia do škôlky zatiaľ teda 3 týždne v kuse čo je super ale keďže som čítala o účinkoch a zložení, rozhodla som sa ho vyskúšať na psovi-vyše pol roka sa snažíme vyliečiť jej “vred” na oku, ktorý pri neliečení môže prejsť do slepoty. Vyskúšali sme vnútorne atb aj rôzne kvapky do oka, očianku, koloidné striebro, všetko zaberalo, že sa to nezhoršilo, ale ani nezlepšilo. Keďže náš pes mal už stresy z kvapiek, ktoré som musela dávať aj 8x denne, bolo obtiažne ho liečiť. Skúsila som teda M33 sprej nakvapkať do oka, zabral, ale nie tak ako som čakala a vždy som jej dala obliznúť ruku, kde mi pokvapkal mimo ten sprej po pár dňoch sa mi videlo takéhoto oblizovania sa mi zdalo že sa pomaly zlepšuje to oko a začala som jej dva krát denne dávať pár kvapiek. Asi po dvoch týždňoch je to o polovicu menšie a dúfam v úplne vyliečenie. Inak by musela ísť na uspatie, vybrúsenie vredu a následnú liečbu. Ďakujem že pomáhate aj nám aj našim domácim miláčikom."


Príbeh č. 3: Afty sú bez šance

"Pán Medveď, musím Vám toto napísať. M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk) nedal aftu žiadnu šancu, už večer keď som len striekala často M33+ to mal lepšie, na druhý deň som pridala aj ten Lactoferin pure 60 kapsúl (abczdravia.sk) ako ste mi poradil a dnes už nevidieť kde to mal. Krásne sa to stiahlo, vstrebalo, zahojilo aj bez tej ,,chémie,, z lekárne.

M33+ ste vy, zákazníci čo ho používate nazvali Veľký, malý zázrak. A tento zázrak si v akcii môžete kúpiť tu Akcia 2x M33+ (abczdravia.sk).


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

259 views0 comments
bottom of page