top of page

Dobré správy od vás!

Inšpirujú aj vás?

Príbeh č.1: Vyriešený problém s aftami

"Ahoj Andrej čo je dobré na afty v ústach, ktoré má 3 ročný syn. M33+ mu striekam, už to má od pondelka, začalo to štípaním jazyka a tretí deň má biele bodky v ústach a na jazyku. Čo treba doplniť? Ďakujem. Teploty nemá."


Katke som odporučil k M33+ pridať tieto doplnky

Výsledok bol opísaný stručne:

"Ďakujem, super, pomohlo."


Príbeh č. 2: Vyriešené bolesti uší a zelené sople

"Inak Akcia 2x M33+ (abczdravia.sk) je perfektná. Boleli ma uši a mala som zelené sople. Úplne na tri dni som vypla. Ešteže muž bol doma. Po výplachu nosa konvičkou som si dala kvapátkom M33+. Ako videla som všetkých svätých, tak to štípalo, aj hrdlo riadne vyštípalo, ale na druhý deň bolo lepšie o dva dni som nevedela že ma hrdlo bolí. Niečo to má fakt do seba. Beriem ho aj na dovolenku."


Príbeh č. 3: Zlepšenie imunity u dieťaťa

"Milý Andrej, chcela by som ti napísať pozitívnu skúsenosť s Probio HIT 60g (abczdravia.sk). Moja 10 ročná dcéra bola od novembra do februára skoro stále chorá. Sopeľ, kašeľ, teplota, zúfalo vysoko vymeškané hodiny, žiadny sociálny život. Zúfalstvo. Vo februári som jej začala so železnou pravidelnosťou dávať ProbioHit. Dcéra mala za druhý polrok vymeškané 2 dni. Znie to až neuveriteľne po 1.polroku, keď na celej škole a v meste vyvádzal streptokok. Ona jeden deň mala mierne zvýšenú teplotu a jeden deň sa ráno zobudila s hnisom v očiach, ale to sa preplachmi rýchlo stratilo. Ako dôkaz, my ostatní doma sme sa s tým streptokokom vytrápili každý minimálne týždeň - dva. Niektorí aj 3 týždne. U nej to neprepuklo do ničoho vážneho. Bolo vidno, že imunitný systém bojuje, ale nekašľala, nesoplila, len v noci som si všimla, že prehĺta sople. Ďakujem. Neverila som, že toto dokáže 1 prípravok."


Gratulujem všetkým trom ku skvelej práci!


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

235 views0 comments
bottom of page