top of page

Dobré správy od vás - Odhodlanie matky pomôcť svojim deťom je fascinujúce.

Koncom júna mi prišiel mail od jednej mladej mamičky:

Dobré správy od vás - Odhodlanie matky pomôcť svojim deťom je fascinujúce.

"Dobrý deň pán Medveď chcem Vás veľmi pekne poprosiť ktoré produkty od vás by bolo vhodné pre deti. Mohli by ste mi poradiť aj takto cez mail keďže málo využívam sociálne siete?


Dcéra min rok prekonala 2 fázový zápal mozgových blán, kliešťovú encefalitídu. Odvtedy ju veľmi bolieva hlava, problém s pamäťou, teraz už po 3 mesiace raz za mesiac horúčky, ukrutná bolesť hlavy, teraz sme boli hospitalizovaný, crp 130.


Syn bol do 3 rokov hluchý, veľká nosná mandľa keďže sa na to prišlo neskoro je dosť oneskorený. Reč je škaredá, už aspoň začal rozprávať, je viac hyperaktívny ako keby všetko doháňal. Veľmi pekne ďakujem za prečítanie prípadne za radu."


Dcére som odporučil tieto doplnky:


Synovi tieto:


Odpoveď ako sa majú deti mi prišla minulý týždeň:

"Milý pán Andrej, chcem Vám zo srdca poďakovať. Dcérka rok po kliešťovke neustále bolesti hlavy, nôh, problém s pamäťou. Po nasadení vašich produktov sa to zlepšilo. Syn - mám pocit že jeho tak hyperaktivita ako aj reč sa zlepšuje. Naozaj som šťastná že to takto ide na wc každý deň chodia obaja u Petra ma veľmi teší tá reč, aj je kľudnejší. Moc ďakujem. S úctou a vďakou."

Gratulujem mamičke ku skvelej práci.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

247 views0 comments
bottom of page