top of page

Dobré správy od vás!

Updated: Jul 4, 2023

Vyriešený problém so zápchou a Helicobacterom pylori.

Dobré správy od vás! Vyriešený problém so zápchou a  Helicobacterom pylori.

Pred časom mi prišiel od jednej mamičky mail, kde chcela nejaké probiotiká:

"Dobrý deň, neviem ci môžem aj takto cez messenger alebo cez mail, rada by som sa poradila ohľadne produktov od Vás. Rada by som pre syna probiotiká, čítala som Váš príspevok kde pani písala recenziu ohľadne zápchy. Mame ten istý problém, dlhodobá zápcha, keď sme vylúčili lepok výrazne sa to upravilo ale celiakia a všetky testy sú opakovane negatívne a škôlka nebude tolerovať bezlepkovú stravu ak nebude mať diagnózu. Sme v začarovanom kruhu. Aktuálne synovi zistili aj helicobactera v stolici ale podľa 3 lekároch (pediater, imunolog, gastroenterolog) to netreba riešiť ak nemá ťažkosti. Tento týždeň prekonal aj rotavirus (iba 2x zvracanie, únava, a následne nechutenstvo), má laktozovu intoleranciu.


Čo sa týka imunity je celkom fajn. Ochorie ale ATB nemusí brať a ani nemám pocit žeby bol nejak častejšie chorý asi tak normálne ako všetky deti pri nástupe do kolektívu. Pozerala som po produkte prázdne crievko od Vás. Avšak rada by som počula Vás názor co by sme ešte mali u neho doplniť vzhľadom aj k tomu helicobacteru a celkovo jeho stavu a laktozovej intolerancii."


Mamičke som odporučil tieto výrobky:

Tu je výsledok, ktorý mamička dosiahla.


"Dobrý deň pán Medveď. V januári sme spolu konzultovali synov stav, aj môj. Čo sa týka syna, mal helikobaktera, dlhodobý problém so stolicou (zápchu), a čakali sme na hospitalizáciu za cystoskopiou. Odporučili ste nám vtedy gastro pohodu, imunka, prázdne crievko a neuracur. Okrem neuracur sme všetko objednali a poctivo nasadili. Stravu sme mali s výrazným obmedzením lepku a mlieka. Po dobrati som s malou dušičkou dala skontrolovať stolicu na HP. A je negatívna, pediatrická sa hneď pýtala čo sme brali taktiež syn nastúpil po 1,5 mesiaci izolácie kolektívu do škôlky a vydržal krásne 2 mesiace bez choroby - v triede sa vystriedala črevná viróza a aj nejaký respiračných infekt a môj syn bol zdravý. Začo Vám veľmi pekne ďakujeme."


GastroPohoda osbahuje látky potláčajúce Helicobactera pylori a zároveň chráni sliznice žalúdka, pôsobí protizápalovo a pôsobi v čreve ako prebiotikum - podporuje teda zdravú črevnú mikroflóru.


Imunko obsahuje špeciálne prebiotiká, ktoré sa nachádzajú v materskom mlieku. Tieto prebiotiká dokážu na seba naviazať choroboplodné baktérie a vylúčiť ich z tela von. Imunko je skvelý výrobok na črevné virózy a infekcie. Dobre si je ho zobrať pre deti ak sa na dovolenkách bojíte hnačiek a črevných problémov.


Prázdne črievko sú špeciálne probiotiká zmäkčujúce stolicu a podporujúce peristaltiku (pohyb) čreva. Pozor neznamená to, že vedú k hnačkám. Dokonca dokážu mierne hnačky tlmiť.


Mamičke gratulujem ku skvelej práci!


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

296 views0 comments
bottom of page