top of page

Príbeh, ktorý ukazuje že sa to dá - vyriešený problém s ekzémom.

Chodí mi od vás veľa správ a tu je jeden príbeh mamičky, ktorá pomohla svojim deťom s ekzémom.

"Inak, som aj zabudla v tom mojom románe hlavne poďakovať za dcérky, veľmi im vaše produkty pomáhajú, vrátane chorôb, kedy konečne nemusia brať antibiotiká ani iné lieky, ale vieme si pomôcť vašimi produktami a hlavne od ich narodenia bojujeme s ekzémom. Zdedili ich obidve po manželovi, ktorý ich mal v detstve veľmi zlé a cestovali s nim po celom Slovensku. Staršia dcéra, 6 rokov, posledný rok pravidelne berie Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk), forIMUN 60 kapsúl (abczdravia.sk), M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk) a popri tom IMUNKO príchuť jablko (abczdravia.sk), Šťastné bruško PROBIO 50g (abczdravia.sk), IMMUSE® 30 kapsúl (abczdravia.sk), Omega 3 90 kapsúl (abczdravia.sk), Vitamín D3K2 Medveď natural (abczdravia.sk) a aj Čistý noštek PROBIO 50g (abczdravia.sk) (nosnou sprchou) a prvý rok je bez ekzému a to od malička dávame pozor na stravu, kozmetiku pracie prášky aj materiály na oblečení.


Mladšej dcére, 3 roky, sa ekzém objavil až teraz cca 3 týždne dozadu inak tiež bol kľud ale ona teda pravidelne len M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk), Omega 3 90 kapsúl (abczdravia.sk), Vitamín D3K2 Medveď natural (abczdravia.sk), Vitamín C pufrovaný 60 kapsúl (abczdravia.sk) a počas choroby Lactoferin pure 60 kapsúl (abczdravia.sk), ale už aj to pomohlo, zatiaľ som do nej nevedela dostať kvercetín, ale už pomaly sa mi darí aj zvyšné doplnky do nej tiež dostať. Tak ďakujeme krásne , je to pre nás ako zázrak tie vaše produkty a len ľutujem, že sme sa k nim nedostali skôr a teda nám dospelým keď schytáme občas od deti nejaké škôlkarske pliagy tiež lactoferin krásne zaberá. Ďakujeme."


Za mňa veľká gratulácia ku skvelej práci. Rodinke prajem veľa zdravia.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

199 views0 comments
bottom of page