top of page

Keď zmiznú polypy v nose - skutočný príbeh jednej z vás

Updated: Mar 1, 2023

Prečítajte si skúsenosť jednej z vás.

"Dobrý deň, píšem Vám moju veľmi pozitívnu skúsenosť s vašimi výživovými doplnkami, ktoré užívam cca mesiac. Mávala som opakované zápaly dutín. Od septembra som 3 krát využívala antibiotiká a vždy sa mi zápal vrátil. Po tretích antibiotikách ktoré mi zase pomohli len na chvíľlu som začala užívať Vaše vitamíny. Bola som aj na kontrole u ORL lekárky a tá mi povedala že mám polypy v nosových dutinách a musíme to kontrolovať či sa nebudú zväčšovať. Povedala mi, že už ich tam budem mať stále, hlavne, aby nerástli.


Nasadila mi kortikoidový sprej, ktorý som teda neužívala (moja poznámka: toto nebolo na moje odporúčanie, pani sa tak rozhodla sama) a začala som s vašimi vitamínmi pretože som chcela vedieť, či mi to naozaj pomôže. Stravu som upravila ako ste mi písali. Hneď na začiatku užívania som sa mi znova zapálili dutiny, tak som si nasadila Lactoferin Pure https://www.abczdravia.sk/p-284/lactoferin tak ako ste mi napísali , vo zvýšenej dávke. Po troch dňoch som sa začala cítiť lepšie, po piatich dňoch sa mi vrátil normálny hlas a dutiny odpuchli a mohla som normálne dýchať. Sople ešte boli, ale postupne sa úplne vytratili. Po mesiaci som bola na kontrole dutín u ORL lekárky, aby mi skontrolovala polypy a tie sa stratili. Doktorka bola veľmi prekvapená že sa takto stiahli a vytratili. Nič iné ako vaše vitamíny som neužívala takže mi naozaj pomohli aj ked som bola už naozaj skeptická voči vsetkým vitamínom kvoli predchádzajúcim skúsenostiam. Naozaj ďakujem za rady a ďakovala som aj kamaratke ktorá mi Vás odporučila. "


Pani užívala tieto prípravky:


Odporúčanie na doplnky a stravu som písal aj pre jej deti a aké výsledky má s deťmi? Prečítajte si to.


"Čo sa týka mojich detičiek, vitamíny sme nasadili ale u staršieho syna bojujem s podávaním vitamínov nechce užívať forImun ani Kvercentín forte. Ostatné vitamíny užíva a aj vďaka nim bol teraz chorý len 5 dní čo inokedy trvá u neho choroba dlhšie.


Dcérka čo má prieduškovú astmu a reflux sa konečne nesťažuje na bolesť na hrudi a momentálne je tiež chorá a na kašeľ v noci jej jediný pomohol sprej M33+ https://www.abczdravia.sk/p-296/akcia-2x-m33 a to som vyskúšala naozaj všetko možné. Prestala som jej dávať sirup gastrotuss, aby som vedela či jej vitamíny pomôžu a naozaj jej pomohli a to ich užíva len necelé tri týždne. Ona nemá problém vypiť aj forimun rozpustený vo vode a vidím, že jej to veľmi pomáha pri terajšej chorobe. Takže ďakujem aj za rady pre moje deti. S úpravou stravy je to u nich náročnejšie ale nastavili sme si nejaké pravidlá a snažíme sa približovať tomu ste mi písali".


Dcére keďže mala reflux som odporučil toto: Gastro pohoda 60 kapsúl (abczdravia.sk)

Podľa mňa úžasný výsledok. Napíšte mi do komentára ako vidíte vy výsledok, ktorý Veronika dosiahla. Ja Veronike GRATULUJEM ku skvelej práci.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

861 views0 comments
bottom of page