top of page

Išli sme do toho preto, aby sme vám mohli pomôcť!

Updated: Mar 1, 2023

Čo je to Lactoferín? A načo slúži? A čo je najlepšie na imunitu? Prečo máte Lactoferín, keď už na imunitu máte mnohé výrobky? takéto a podobné otázky dostávam od minulého týždňa. Dnes vám dám článok, ktorý mnohé veci vysvetlí.


Lactoferín je telu vlastná látka, ktorú si každý z nás tvorí sám. Vďaka svojim antivírusovým, antibakteriálnym a imunomodulačným vlastnostiam hrá laktoferín veľmi dôležitú úlohu

v imunitnom systéme každého človeka. Lactoferín je teda látka telu vlastná a absolútne bezpečná!


Prečo sme sa rozhodli mať tento výrobok?

Laktoferín podporuje obranu proti patogénom (vírusom a baktériám resp. plesniam) počas akútnej infekcie. Keďže väčšina z vás hľadá čosi čo hneď zaberie pri infekcii a dokáže rýchlo nabudiť imunitu aby čo najrýchlejšie zvládla prichádzajúci patogén tak Lactoferín je na toto vynikajúci. Je priam predurčený aby sa užíval nie každodenne, ale len v čase keď prepukne choroba. Preto je ho dobré mať doma ako prvú pomoc v prípade choroby.


Uvediem príklad. Moja žena v piatok ráno vstala a cítila, že na ňu čosi "lezie". Poznáte to sami. Necítite sa dobre a viete, že do večera sa vám stav zhorší a ochoriete. Nasadila si Lactoferin a v sobotu bola so mnou vo Vysokých Tatrách a choroba jej neprepukla. Teda Lactoferín sa neužíva stále - preventívne ako napr. Immuse, ale pri akútnej fáze infekcie. Je teda dobré ho mať doma ako prvú pomoc na rýchle zvládnutie choroby.


Lactoferín dokáže označovať bunky kde sú vnútrobunkové parazity a týmto označením sú viditeľné pre imunitné bunky. Bunky napadnuté patogénmi po označení Lactoferínom môžu byť sú zničené imunitou. Toto je dôležité pri boréliách, chlamýdiách, HPV víruse, Epstein barovej vírues (mononukleóza), toxopalzách a pod. Lactoferín je teda veľmi dôležitý pre tých čo majú chronické infekcie a nevedia sa zbaviť patogénu. Lactoferín im tu dokáže veľmi pomôcť. A týchto problémov v populácii pribúda neuveriteľným tempom. Takto Lactoferín bráni chronickým zápalom v tele.


Lactoferín pomáha opravovať poškodené tkanivo po infekcii.

Hneď po prekonaní infekcie sa prirodzene musí znížiť reakcia imunitného systému a tým aj zápalový proces. Okrem toho po zápalovej reakcii telo musí opraviť poškodenia, ktoré tam vznikli. Aj tu je nápomocný Lactoferín tiež. Dokáže pomáhať regenerovať po chorobe. Napr. to sú prípady kedy prebehne infekčná choroba a človeka následne trápi dlho kašeľ. Zápal poškodil tkanivo a regenerácia nebola ukončené, zápal tam prebieha a dráždi na kašeľ a človek sa ho nevie zbaviť.


Lactoferín berie baktériám výživu a tým im znemožňuje prežitie a bráni vírusom vstupe

do buniek čím bráni šíreniu infekcie. Lactoferín podporuje rast zdraviu prospešných baktérií. Podávanie laktoferínu znížilo priepustnosť tenkého čreva spôsobené liekom proti bolesti. Teda Lactoferín rieši aj deravé črevo.


Čo je pri Lactoferíne dôležité? Je to stupeň čistoty

Stupeň čistoty laktoferínových prípravkov je veľmi dôležitý, pretože nečistoty môžu ovplyvniť schopnosť laktoferínu pomáhať nášmu zdraviu.

Čím dokáže byť znečistený Lactoferín?


Lactoferín dokáže byť znečistený časticami baktérií. Ak je Lactoferín znečistený časticami baktérií, Nedokáže si plniť svoju funkciu a pomáhať tak imunite. Náš Lactoferín má viac ako 98% čistotu. Jedná sa o mimoriadne vysokú kvalitu. Surovina, ktorú sme použili v našom výrobku je úplná svetová spička a použili sme ju preto, aby sme vám priniesli výrobok, ktorý je čistý a pomáha.


Okrem toho je pre účinnosť Lactoferínu kľúčové aj to, aby sa pri čistení oddelil denaturovaný Lactoferín (ten v tele nemá zdraviu prospešné účinky) lebo je neaktívny. Samozrejme toto výrobca suroviny, ktorú používame si tiež stráži.


V LACTOFERIN pure 60 kapsúl (abczdravia.sk) sme vám priniesli výrobok vrcholnej svetovej kvality. Tento výrobok vám môže pomôcť zvládať akútne infekcie ale zlepšiť aj chronické infekcie boreliózy a pod. , zároveň vám pomôže s tým, aby sa telo dokázalo dobre zregenerovať po infekcii a nevznikali po chorobách ďalšie zdravotné komplikácie


Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk https://www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


1,068 views0 comments
bottom of page