top of page

Vaše úžasné výsledky s malým - veľkým zázrakom

Updated: Mar 1, 2023

Malý - veľky zázrak, tak voláte sprej M33+ od firmy Mikroveda. Je malý obsahom, ale veľký účinkom. A pravidelne od vás dostávam správy ako vám pomáha. Za tieto správy som vám nesmierne vďačný. Prečítajte si niektoré aj vy.

Príbeh č.1:

Dobrý deň Andrej, musím vám napísať že som naozaj veľmi šťastná. Už sme sa niekoľko mesiacov trápili s tým mokvaním a červeným fľakom za uškom u dcéry. Skúsili sme na to raz dať aj kortikoidnú masť, ako nám poradila doktorka, samozrejme to zázračne zmizlo ale keď sme vysadili masť tak do 2 dní to bolo to isté. Skúšali sme aj Chlorellou potierať, čo síce pomáhalo, ale nikdy sa to nestratilo úplne. Na vaše odporučenie sme začali dávať sprej M33+ . Ja som naozaj nečakala že tak jednoduchý sprej by mohol pomôcť, ale dcéra už ma asi 2 týždne úplne krásne uško bez známok začervenania alebo mokvania. A to aj po tom ako sme sprej vysadili. Naozaj zázrak, veľmi vám ďakujem za to čo robíte a že ste nám opätovne pomohli.


Príbeh č. 2:

Včera večer som malému (skoro 4 roky) objavila kút na ústach keď išiel spať. No hneď som zbystrila lebo ja ako dieťa som to mala veľmi často zo školskej jedálne. Tak som na tampón nastriekala M33+ a priložila na kút. Potom znova čistý tampón a priložila. Ráno tam nič nemal. Išiel do škôlky, prišiel domov a nič. No super zázrak. Nečakala som že v priebehu noci to zmizne a to som mu žiadne iné vitamíny večer nepodala až ráno ForImun. Ďakujem za vaše produkty.


Príbeh č. 3:

Dobrý deň pán Medveď, ja Vam to teda musím aj napísať. Ďakujem Vám veeeeľmi pekne za to, čo robíte. Dovolím si tvrdiť ze predávate ,, zázraky v škatuľkach,,. Moji chlapci 2 a 3 roky užívajú Prázdne črievko, Čistý noštek a Immuse, plus ráno a večer striekame M33+. Odkedy máme tieto produkty, imunita je výrazne posilnená. Samozrejme že imunitu nerobia len doplnky, ale sú veľkými pomocníkmi a ja som za ne nesmierne vďačná. Keď sme ešte koncom minulého roka mali doma chrípku, ktorá úradovala všade na okolí, tak to zvladli za par dní bez ťažších príznakov, horúčku mali sotva 2 dni a nevrátila po niekolkych dňoch ako iným deťom v tom období. M33+ som striekala na vatovy tampón a vytierala zahnisane oči, za 2 dni bolo po aj bez antibiotík. Starší syn mal raz aj začervenanú predkožku, stačilo par krát nastriekať a za 1 deň bolo všetko ok. Moja mama mala zase problém s herpesom, nie a nie ju za 2 týždne prejsť, po 2 dňoch striekania M33+ jej vyschol a zmizol. Striekam aj na drobné ranky a odreniny a to hojenie je mega rýchle. Za mňa TOP a nedám naň dopustiť. Skôr, ako som objavila Prázdne črievko (abczdravia.sk) mal mladší zápchu a starší zase veľmi často stolicu, teraz majú obaja stolicu upravenú ako nikdy pred tým. Pred časom mal starší aj potravinové alergie na mlieko a vajcia, pol roka bol na eliminačnej diéte a v tom období bral Probio HIT 60g (abczdravia.sk) a čuduj sa svete, po pol roku po alergiách ani stopa. Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujem a prajem všetko dobré


Príbeh č. 4:

Cez víkend som varila, popálila som sa na panvici, mala som pri sebe sprej M33+, hneď som si to strekla na popáleninu a vôbec sa mi nevytvoril pľuzgier. Nič... Úplne perfektné.

Čítala som dnes aj príspevok o Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk). Mám ho doma. Odsledovala som, že sa mi veľmi zlepšila pleť. No neviem povedať na 100percent, či je to len tým kvercentínom, lebo beriem aj iné doplnky od Vás".


M33+ si každý deň kupujú desiatky zákazníkov a väčšina ľudí si M33+ kupuje opätovne a to je jasným dôkazom vysokej kvality a funkčnosti malého-veľkého zázraku, ako ste M33+ nazvali vy.

M33+ si môžete zakúpiť v akcii tu M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk).


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com



480 views0 comments
bottom of page