top of page

Uvoľnite si svoju psychiku a majte pokojný život.

Updated: Jul 4, 2023

Asi ste si všimli, že často píšem o zápaloch, imunite a o tom čo všetko zápaly a oslabenie imunity zapríčiňuje a aké následky to má. Jedným z faktorov, ktoré výrazne vplývajú na zápaly a na imunitu je stres.

Žena, pohoda, hrnček kávy. Duševná pohoda je pre naše celkové zdravie kľúčová. Podporte ju s našim produktom Pokojná myseľ. Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme.

Prečo je to tak?

Pri strese sa začne uvoľňovať mnoho látok, ktoré ovplyvňujú organizmus. Jedným z nich je aj hormón kortizol. Ak sa kortizol uvoľňuje krátkodobo, pôsobí na zápal tlmiaco - má tak protizápalové vlastnosti.


Opačný efekt sa dosahuje dlhotrvajúcim stresom. Pri dlhotrvajúcom strese sa vytratí protizápalový účinok kortizolu a dlhotrvajúci stres ovplyvňuje negatívne aj imunitu.


Následkom dlhotrvajúceho stresu a jeho vplyvu na imunitu sú neraz znovu prebudené infekcie, ktoré má takmer každý v sebe ako napr. Epstej Barrovej víru (mononukleóza), herpetické vírusy, cytomegalovírusy resp. zvýšená náchylnosť na iné infekčné ochorenia.

Zvládanie stresu je tak veľmi dôležitým faktorom pri budovaní zdravia. Ale ako na to keď všade okolo nás je kopec negativity, nápor v práci, rodina, cesta na dovolenku autom s deťmi, ktoré neraz tesne pred dovolenkou ochorejú (ozaj koľkí z vás ste toto zažili ? Napíšte mi to do komentára pod článok) a podobne.


Na dobré zvládanie stresu máme prípravok Pokojná myseľ - Akcia 2x Pokojná myseľ (abczdravia.sk). Jedna moja kamoška mi nedávno napísala akú majú doma skúsenosť s týmto výrobkom. Išla na dovolenku (sama so synom autom) a toto mi od nej prišlo: "Pokojná myseľ je fajn, mala som celú cestu autom úplne na háku :-)). Aj muž si chváli ako robi toho diaľničného dispečera, že mu zaberá ihneď."


Pokojná myseľ vám neberie pozornosť, neutlmuje vás ako lieky, dokonca sa pri užívaní Pokojnej mysle dokážete viac sústrediť a čo je zaujímave pri jej užívaní pocítite príjemné uvoľnenie a stratu napätia. Niečo z vás opadne a pocítite úľavu. Pokojná myseľ vám pomôže preplávať cez každodenné povinností bez toho, aby ste ich vnímali stresujúco. Vďaka Pokojnej mysli získate pokojný život.


Pokojnú myseľ si môžete kúpiť v akcii tu Akcia 2x Pokojná myseľ (abczdravia.sk) a samostatne tu Pokojná myseľ (abczdravia.sk).

Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

704 views0 comments
bottom of page