top of page

Tip pre vás

Vonku sa otepľuje a nejeden z vás plánuje dovolenku alebo výlety s rodinou. No niekomu môže aj malá zmena prostredia spôsobovať problémy. Ľudia s citlivým trávením alebo ľudia s chronickými chorobami prežívajú aj tie najmenšie výlety ako problémové. Pre ľudí s tráviacimi problémami, citlivým žalúdkom, máme odporúčanie ako riešiť potenciálne problémy na cestách.

Mikrobiotický ústny sprej M33+ od nemeckej firmy Mikroveda je v praktickej fľaštičke s rozprašovačom je ideálny pomocník na cesty. Obsahuje mimo iného bakteriálne kmene, ktoré rýchlo osídlia ústa a prenesú sa do zvyšného tráviaceho traktu. Stačí pár strekov do úst. Laktobacily a bifidobaktérie, podporujú zdravé prostredie v tele a tiež zabraňujú zápachu z úst a problémom s ďasnami a zubami.

Ústny sprej M33+ však dokáže oveľa viac. Boli ste dlhšie na slnku a pokožka vám sčervenala? Priznám sa, ja to poznám dokonale a každý rok mám s tým problém. Aj tu pomôže nastriekanie spreja priamo na zapálenú či slnkom podráždenú pokožku.

Veľakrát sa výlet nezaobíde aj s nejakým odretým kolenom (najmä deti), či lakťom, ak chodíte na rôzne guľáše tam sa môže človek porezať a pod. Na rôzne drobné ranky môžete bez váhania priamo nastriekať sprej M33+. Postihnuté miesto takto nielen hneď prirodzene dezinfikujete, ale naštartuje aj regeneráciu pokožky a rýchle zahojenie (po porezaní mám veľmi dobrú skúsenosť ako rýchlo hojí porezané tkanivo).

Sprej je v praktickom balení, nie je ho treba skladovať v chladničke. Dokonca odolá teplote 40 C°, obsiahnuté probiotické kmene sú prispôsobené ľudskému organizmu a sú čisto prírodného pôvodu, nie sú geneticky vyšľachtené ani lyofilizované. Mikrobiotický sprej M33+ si môžete zakúpiť v akcii tu M33+ ústny sprej (abczdravia.sk)

Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie to čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

102 views0 comments
bottom of page