top of page

Problémy s nízkym krvným tlakom a možnosti riešenia nízkeho krvného tlaku.

Medzi ľuďmi sa šíri veľa mýtov a strachov. Jedným z nich je, že pri nízkom krvnom tlaku sa ľudia boja užívať horčík, lebo "horčík znižuje krvný tlak" a keďže mám nízky krvný tlak nejdem predsa užívať látku, ktorá tlak ešte znižuje.

Medzi ľuďmi sa šíri veľa mýtov a strachov.  Jedným z nich je , že pri nízkom krvnom tlaku sa ľudia boja užívať horčík, lebo "horčík znižuje krvný tlak" a keďže mám nízky krvný tlak nejdem predsa užívať látku, ktorá tlak ešte znižuje.

Včera mi prišiel správa od pani, ktorá keď so mnou začala komunikovať mala tlak 90/60. A napísala mi toto:

"Dnes som si okolo 8mej večer zmerala tlak, výsledok 106/70 a tep 60. No skvelé! Tak už pekne dlho nemám tlak pod 100."


Mimochodom, táto pani užívala aj horčík a ako je to možné, že sa jej krvný tlak normalizuje? Je to preto, lebo nízky krvný tlak nie následkom užívania horčíka a horčík síce znižuje vysoký krvný tlak a neznižuje nízky. Príčinou tlaku ako mala táto pani, čiže okolo 90/60 je masívne poškodenie mitochondrií.


Ak sa mitochondrie masívne poškodia toto poškodenie sa prejavuje mnohými spôsobmi a jedným z nich je zníženie krvného tlaku na úroveň 90/60. Mimochodom u tej pani sme začali riešiť mitochondrie a okrem normalizácie krvného tlaku sa tak znormalizovalo trávenie, odbúrala sa únava a nastalo kopec ďalších zlepšení, kde klasická medicína zlyhala na plnej čiare.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme

Andrej Medveď a jeho team

andrej.medved9@gmail.com

359 views0 comments
bottom of page