top of page

Naozaj zomierajú zdraví ľudia?

Jeden z argumentov, ktorý počúvam od ľudí obávajúcich sa koronavírusu je ten, že na koronavírus zomreli úplne zdraví ľudia a preto nikto nikdy nevie, kedy príde rad aj na neho. Kedy sa stane obeťou “pliagy”. Skúsim sa k tomuto vyjadriť ako to vidím ja.

Keď som začal študovať mitochondriálnu medicínu, nejeden lekár ktorý sa venoval mitochondriám (mitochondrie sú malé bunkové elektrárne, ktoré vyrábajú pre bunky energiu, ale aj základy mnohých hormónov, bielkovín a podobne) spomínal príbehy svojich pacientov.


Títo pacienti chodili ku lekárom (štandardným lekárom) s tým, že majú zdravotné problémy. Lekári urobili bežné laboratórne testy, ktoré vyšli negatívne, čo lekári interpretovali tak, že pacientom nič nie je a sú zdraví.


Pacient so subjektívnymi ťažkosťami bol štandardným lekárom spochybnený a pri opakovaných návštevách začal byť podozrievaný či nie je hypochonder alebo psychicky chorý. Neraz takíto ľudia končia na psychiatrii (napríklad pri ochorení borelióza).


Keď však tento pacient navštívil lekára, ktorý sa venoval mitochondriálnej medicíne, nechal lekár pacientovi urobiť špecializované testy v akreditovaných medicínskych laboratóriách. Testy ukázali, že pacient má naozaj problémy.


Pri týchto laboratórnych testoch sa neraz odhalili zápaly, nedostatky živín, hormonálne nerovnováhy, zničená črevná flóra, poškodenie mitochondrií a podobne. Pacient si vtedy uvedomil, že celý postup riešenia jeho zdravotných problémov prostredníctvom štandardnej školskej medicíny je natoľko nedostačujúci, že mu nielen nezistili akými problémami trpí, ale sa ho snažili presvedčiť, že mu nič nie je a že si len vymýšľa.


A teraz si predstavte človeka, ktorý umrie na koronavírus. Ten človek bol podľa správ z médií úplne zdravý, neraz mladý a bum bác, prišiel vírus a zákerne zložil úplne zdravého človeka.


Poznám príbehy mnohých z vás. Ak nájdete odvahu môžete popísať svoje skúsenosti s tým, ako vám neverili ako sa cítite. Nejeden z vás si dal urobiť laboratórne testy mimo SR a výsledky testov neboli lichotivé. Podľa štandardných testov ste boli zdravý ako rybička. Pacient neraz počuje slová, že má výsledky ako vrcholový športovec a nemôže sa cítiť zle. Aj tí, ktorí ste si tie testy nedali robiť viete čo sa dialo, ak ste povedali o svojom trápení štandardnému lekárovi. Často vám neveril, lebo podľa testov čo vám lekári a laboratória robili, ste boli zdraví. Ak chcete, napíšte mi do komentára pod článok svoje skúsenosti. Ja od vás tie skúsenosti poznám, ale nechám ich zverejnenie na vás.


A my dnes uveríme tomu, že zomreli zdraví ľudia? V telách mnohých ľudí prebiehajú zápaly a ani o tom nevedia, lebo u nás sa bežne robí test CRP čo je úplne nepresný údaj o zápale v tele. Videl som testy, kde ľuďom bol diagnostikovaný zápal mimo CRP (napríklad zvýšený kalprotektín - znak zápalu v čreve) a lekár pri zvýšenom zápalovom parametri pacientovi povedal mantru „BUDEME TO POZOROVAŤ“. Nie liečiť zápal, ale pozorovať.


Keď počujem slovné spojenie BUDEME TO POZOROVAŤ, vždy sa mi objaví obrázok požiarnika, ktorý vidí horieť budovu a stoickým hlasom povie „BUDEME TO POZOROVAŤ A O POLROKA PRÍDEME NA KONTROLU“. Človek mal dokázateľne zápal, a nikto to neriešil !!!


A ak by takýto človek zomrel, prezentovalo by sa to ako - zomrel zdravý človek pri plnej sile. Ale opak by bol pravdou. Ten človek mal zápal. A zápal oslabuje celé telo. Alebo sa pozrite ako medicína rieši-nerieši zápal štítnej žľazy - Hashimotova tyreoiditída. Myslíte, že ktosi “hasí” zápal? A takýchto príkladov sa da uvádzať veľa.


Priatelia, ak veríte, že na koronavírus zomierajú zdraví ľudia, verte tomu, ale ja tomu neverím. To, že bol ktosi prezentovaný ako úplne zdravý človek a náhle umrel, ešte neznamená, že je to naozaj tak. A neverím im nie preto, že som apriori proti niekomu alebo niečomu, ale preto, že som videl inú realitu, ktorú vy možno nevidíte.


Mimochodom, počuli ste príbeh o slušnom, poctivom a dobre vychovanom chlapcovi, z ktorého sa zo dňa na deň vykľul mafián alebo vrah?



Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie to čo máme

Andrej Medveď a jeho team

www.andrejmedved.sk

www.weltfit.sk

www.abczdravia.sk

tel. 0911 295 859

andrej.medved9@gmail.com

317 views0 comments
bottom of page