top of page

Dva úžasné príbehy na dnešný deň.

Snáď potešia aj vás.

Dva úžasné príbehy na dnešný deň.

Príbeh č. 1. Celiakia sa nekoná

Koncom januára 2023 mi volala a potom písala mladá mamička.

"Dobrý večer. Písala som Vám ohľadom synčeka Oliverko 5rokov. V máji 2021 boli robené krvné testy. Vyšli nižšie hodnoty alergie na lepok. Problémy so stolicou -zapekanie. Lekarka naordinovala bezlepkovú diétu. Po roku lekári chceli spraviť opakované testy, tak sme zaviedli opäť lepok do stravy na 3cmesiace. Výsledky 5x horšie ako mal. A vraj to vyzerá na celiakiu.

Volala som Vám. A odporučili ste mi nízko-sacharidovú diétu. Musí to byť výlučne Paleo. Skúsime to postupne upravovať. Aby sme si na to zvykli. Dohodli sme sa, že Vám ešte napíšem mail, aby ste mi odporučili niečo pre malého. "


Mladej mamičke som odporučil zmenu stravy a tieto doplnky:

Doma mali tieto výrobky https://www.abczdravia.sk/p-326/akcia-kvercetin-longvida a tie som odporučil užívať tiež.

7.8.2023 mi prišla spätná väzba

"Dobrý deň pán Andrej. Ozývam sa po dlhšej dobe. Postupne sa snažíme meniť stravu na nizkosacharidovú. Nieje to na 100% ale snažíme sa Oliverko 5.5roka mal zvýšené hodnoty na lepok predpokladaná celiakia. Papal lepok ďalej koli hodnotám. Mlieko som mu však vysadila úplne ,mával bolesti bruška a vracal. V júli sme boli na odber opäť kvôli lepku a hodnoty na znížili zo 159 na 34. Lekárka sa sama vyjadrila, že sa stal asi zázrak. ja som už bola nastavená, že ideme domov s diagnózou celiatik. Sama neverím, že čo sa to stalo. to pečivo a celkovo múku papa ozaj málinko a mlieko len rastlinné, občas si dá trošku tvrdý syr. Sladkosti nedávam výnimočné ovocné. A ešte posledné týždne v škôlke bol taký všelijaký nejak som nevedela či to je nonstop chorý ,alebo má nejakú začínajúcu alergiu. Ráno hneď fúkať noštek, bolo treba odkašliaval ako keby hlieny, kýchal. Ale odkedy užíva kvercetín, longvida, omega 3. a Probio hit tak mu nič nie je.

Máme úžasnú skúsenosť aj s M33, bolelo ho uško. Bláznil sa v bazéne a pravdepodobne voda spravila nejaký zápal. Mal aj zvýšenú teplotu. Kvapkala som 1 kvapku do uška a bolesť bola preč a po teplote ani stopy. Úžasné. Ďakujem krásne za všetko s pozdravom J.V."


Príbeh č. 2: Pozitívne hormonálne zmeny

"Dobrý deň Andrej,

je už pol roka ako dodržujem stravu , užívam Vaše produkty a pochválim sa ozaj sa mám dobre. Kĺby už vôbec nebolia, únava žiadna.

Bola som teraz na kontrole v Ľubochni na endokrinológii a dokonca štítna žľaza super výsledky, dokonca 30 rokov sa liečim na vysoký prolaktín a jeho hodnoty mi nikdy neklesli pod 1300j . Čuduj sa svete zrazu 730j ( norma je okolo 500) Takže úplne perfektné.

Ďakujem a pekný deň prajem J.G "

Obom dámam gratulujem ku skvelej práci.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

257 views0 comments
bottom of page