top of page

Dnes o mamičke, ktorá úspešne vyriešila problémy svojej dcéry so zadržiavaním stolice

Updated: Mar 1, 2023

Mnohí ľudia si kúpia nejaké doplnky výživy a nasadia ich. Chcú pomôcť sebe, svojim deťom resp. najbližším. Ideálne je, ak po ich nasadení vidia výsledky. Horšie je to, keď si ich nasadia a nevidia očakávané výsledky. Tu nastáva rozčarovanie a neraz aj sklamanie. Mnohí ľudia začnú rozmýšľať čo sa deje, neraz prestanú doplnky užívať a pod. Toto sa deje u mnohých ľudí.

Ak niečo nejde tak ako by sme chceli, zvyčajne je to preto, že niekde robíme chybu. Chybu nerobíme preto, že sme zlí ľudia, ale preto, že nemáme všetky potrebné informácie na to, aby sme veci urobili tak, ako ich urobiť máme pre dosiahnutie želaného výsledku. A tu prichádza jedno z najväčších zlyhaní ľudí a tým je domýšľanie.


Ľudia si začnú domýšľať prečo sa to deje. Bohužiaľ, domýšľanie zvyčajne vedie k problémom. Jedným zo spôsobov ako riešiť "zlyhanie" je opýtať sa niekoho, kto tomu podľa vás rozumie viac ako vy. Nepýtajte sa všetkých naraz. Opýtajte sa jedného človeka. To je jedno koho

a poslúchnite jeho rady.


Ak to urobíte s viacerými ľuďmi naraz, dostanete rôzne odpovede a upadnete do chaosu.

A chaos vám znemožní dosiahnuť výsledok. Ak to urobíte s jedným človekom a budete robiť čo vám káže, časom zistíte či s ním dosiahnete výsledok, alebo nie. Ale keď budete počúvať mnohých ľudí naraz, neposlúchnete v konečnom dôsledku poriadne nihoko. resp. zoberete si len neúplné rady a tie nemusia byť dostačujúce na dosiahnutie výsledku.


A tu je príklad toho ako to urobila jedna mladá mamička pri problémoch svojej dcéry

a výsledok, ktorý nakoniec dosiahla je úžasný. Samozrejme jej k tomu gratulujem.

11.11.2022 mi prišiel takýto mail kde bolo napísané:


"Dobrý deň pán Medveď.

Chcela by som Vás poprosiť o radu. Dcéra 2,5r. V máji sa jej začali problémy s vylučovaním, dlho sme nevedeli čo robiť, ako jej pomôcť. Doktor jej predpísal laktulózu, pomohla

na chvíľu. Nakoniec sme na odporúčania obmedzili mliečne, sladké a múčne jedlá, nasadili Šťastné bruško PROBIO 50g (abczdravia.sk). Dovtedy mala na raňajky takmer každý deň niečo mliečne (pribináčik, jogurt, termix). Nachvíľu to pomohlo. Keď sme ho minuli kúpila som Prázdne črievko (abczdravia.sk). Už to bolo v pohode, kakala každý deň, normálna konzistencia. A zrazu sa to zase pokazilo. Dokúpila som IMUNKO príchuť jablko (abczdravia.sk), Multi magnesium 60 kapsúl (abczdravia.sk), Neuracur 60 kapsúl (abczdravia.sk) resp. toto LongVida® optimalizovaný kurkumín 60 kapsúl (abczdravia.sk). Pomohlo to. No v utorok už dcéra mala opäť problém sa vykakať alebo to drží alebo už nevieme, ale sme z toho nešťastní, chceme jej pomôcť a nevieme ako. Dáme ju nasilu na záchod a tam to už neudrží a vykaká sa. Z tohto dôvodu tam nechce ani moc chodiť a ani na nočník a tak ma stále plienku. Myslíte, že kombinácia všetkých doplnkov ju môže v konečnom dôsledku zapekat? Striekam jej aj každé ráno 2 streky M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk). Alebo je to psychika a treba vydržať aby sa prestala báť, keď ju to kedysi bolelo a črievko sa musí dať poriadne dokopy? Doplním, že ju tlačí každý deň na kakanie tak neviem či to môže byt zápcha."


S mladou mamičkou som sa porozprával a zanalyzovali sme čo všetko robí a navrhol som jej urobiť nejaké zmeny, kde som videl, že robí chybné kroky, ktoré si ona pravdepodobne neuvedomovala. Povedal som jej ako upraviť stravu a odporučil som jej pridať k výrobkom, ktoré užíva ešte tento doplnok Mikroveda BALANCE ACTIVATE 0,5 l (abczdravia.sk)


8.12.2022 mi prišla takáto správa.

"Dobrý deň pán Medveď.

Ozývam sa síce po dlhšej dobe, ale o to šťastnejšia ako ste pomohli dcére. Na vaše odporúčania sme zmenili stravu a nasadili doplnky výživy a musím povedať, že nám pomohli hádam do 4 dní. Pravidelne kaka, dokonca aj niekoľko krát za deň, všetci sme vďaka tomu oveľa pokojnejší. Chcem vám veľmi pekne poďakovať. Odporúčam Vás každému, kto ma nejaký zdravotný problém."


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


523 views0 comments
bottom of page