top of page

Aj vás trápi, že vám deti vymeškávajú zo škôl a škôlok? Viete s tým čosi urobiť!

Updated: Oct 4, 2022

Začína sa školský rok a mnohé matky mi už teraz píšu, že školský rok ešte len začal a ich deti sú už choré. 2 dni škôlka a týždeň doma, týždeň škola, týždeň doma a pod. Dostávam správy kde mi píšete ako ste to zažívali s dieťaťom minulý školský rok a máte obavy čo bude teraz, keď už dnes vidíte u detí prvé soplíky, kašeľ a mnoho ďalších prejavov prichádzajúcich zdravotných problémov.

Ženám - matkám úplne rozumiem. Mnohé z vás po materskej nastupujete do práce a nie je pre vás príjemné hneď ísť na OČRku. Zazeranie kolegýň, ktoré musia za vás robiť prácu, pohľady šéfa, ktoré sú nepríjemné alebo opakujúci sa kolotoč žiadostí o pomoc rodičov, ktorí tiež neraz ešte pracujú.


Príbehy nešťastných matiek vrcholia rozhorčením nad matkami, ktoré svoje choré deti nenechajú doma a tak dovolia aby sa choroby prenášali v detskom kolektíve.

Pokiaľ je ešte dieťa v škôlke, matky to dokážu ustáť lepšie ako keď dieťa nastúpi do školy a vynechanie učiva a jeho dobiehanie je oveľa náročnejšie ako sa vrátiť do kolektívu detí, kde sa deti len hrajú.


Tieto problémy netrápia len matky na Slovensku ale všade na svete. Niet väčší problém ako choré dieťa.

Chcem vám ukázať návod ako vyriešiť tento problém.


Keď ideme na trh uvádzať nový produkt, vždy počúvam čo vás trápi a hľadáme taký látky, ktoré dokázateľne fungujú. A jedným z takýchto látok je teplom usmrtený kmeň Lactococcus lactis Plasma (LC-Plasma) - IMMUSE®.


Práve s IMMUSE® sa robila klinická štúdia s 956 vietnamskými školou povinnými deťmi, ktoré chodili do 1 až 3 triedy. Podával sa im nápoj kde bol rozmiešaný IMMUSE® - Lactoccocus lactis kmeň Plasma 50 mg/deň čo je ekvivalent 1 miliardy baktérií.


Cieľom štúdie bolo zistiť, či IMMUSE® dokáže znížiť neprítomnosť detí v škole v dôsledku respiračných a gastrointestinálnych ochorení. Táto štúdia bola kontrolovaná placebom, kde časť detí dostávala nápoj bez IMMUSE®.


Štúdiou sa dokázalo, že užívanie IMMUSE® znížil počet dni neprítomnosti v škole v dôsledku respiračných a gastrointestinálnych ochorení čiže infekčných chorôb spôsobených zväčša vírusmi.


Som hrdý na to, že vám tento štúdiami overený produkt môžeme ponúknuť a vy už nemusíte zažívať zúfalstvo, ktoré som opísal na začiatku. IMMUSE® si môžete buď samostatný alebo v akciových balíčkoch kúpiť tu IMMUSE® 30 kapsúl (abczdravia.sk).


Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

524 views0 comments
bottom of page