top of page

3 príbehy, ktorými sa oplatí inšpirovať

Updated: Jun 15, 2023

Prečítajte si tri dobré správy od vás.

Príbeh č. 1:

"Dobrý deň, pán Andrej, chcela by som Vás poprosiť, poradiť pre dcérku, ktorá má 7 rokov. Ide teraz do 2 ročníka. 1 ročník máme za sebou a trápi nás problém často upchatý nos, suchý kašeľ, ktorý prejde do vykašliavania, potom teplota. Takto býva max. 2 dni. Zapálené hrdlo dosť často. Má zvýšený histamín, intoleranciu, často má problém s bruškom, musíme dodržovať prisnu stravu, ktorú ak poruši má krče, zvracia, hnačka. Prosím Vás ja jej dávam len homeopatiká, viete mi poradiť, pomôcť ako dcérke pomôcť. Veľmi pekne ďakujem."

Ja som odporučil tieto doplnky:

A tu je výsledok, ktorý sa dostavil po nejakom čase: "Zdravím Vás. Veľmi pekne sa chcem poďakovať, 7 ročnej dcérke, má HIT, som nasadila od Vás všetko a veľká spokojnosť. Konečne nás nebolí bruško."


Príbeh č.2:

"Ahoj Andrej ,opäť sa ozývam …ale už nie s prosbou o radu ale Ti chcem poďakovať …ja som úplne v pohode …to čo si dokázal po rokoch môjho trápenie nedokázali žiadni lekári …zášklby zmizli, tŕpnutie, brnenie, úzkosti sú preč, štítna žľaza je úplne ok ..thyrozol vysadený …ja mám chuť plakať, ale od radosti ..doplnky stále objednávam ..odporúčam ťa všetkým …ďakujem za všetko ..máš v mojom srdci nezastupiteľné miesto ..vďaka a krásny deň."


Príbeh č. 3:

"Dobrý deň p. Medveď! Sledujem Vašu stránku na FB a chcem sa opýtať a požiadať Vás o pomoc. Momentálne sa spamätávam z potratu v 13tt. a pri kontrole mi lekár povedal, že som nemala zrovna najlepšie výsledky z cytológie a spomínal nejaké HPV a že po menštruácii mám prísť opäť na odbery. Taktiež ma už dlllhodobo ( aj niekoľko rokov) trápi nafukovanie, brucho dokážem mať ako tehotná a vodový výtok z nosa, ale upchatý nos nemám. Myslela som, že to všetko bude z trávenia, či alergia ( na testoch som nebola) a taktiež mávam migrény a na WC na stolicu chodím málo 2-3 krát do týždňa. Myslíte, že to všetko môže mať nejakú spoločnú príčinu? Čo by ste mi odporučili? Mám 38r. Budem Vám veľmi vďačná za rady, ktoré by ma dostali z trápení. Želám pekný deň."


Pani som odporučil zmenu stravy na nízko sacharidovú a tieto doplnky:


Tu je výsledok zmeny: "Po mesiaci. Hlásim sa s odstupom času. Stravu som upravila. Úprimne, priznám sa...nehovorím, že na 100%, ale výyrazne. Práve som dovolala so sestričkou od gynekológa a cytológiu aj HPV sú negatívne! Veľmi sa tešíííím. A ďakujem Vám za pomoc a rady."


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

666 views0 comments
bottom of page