top of page

2 príbehy, ktoré vás môžu motivovať k zmene stravy.

Updated: Jun 15, 2023

Zmena, ktorá vám môže zmeniť celý život.

Príbeh č. 1:

"Dobrý deň, ďakujem vám za vaše rady skrz odporúčania a všetky vaše rady cez stránku na FB. S manželom sme zmenili spôsob stravovania na nizkosacharidové, snažíme sa najviac ako sa dá, aj keď niekedy je to ťažké 100% dodržať. No vidíme, že je to pre nás prospešné. Manžel nepozná aktuálny výsledok pečeňových testov, nakoľko mu ich dr nerobil lebo nevidí dôvod, no verím, že zmenený spôsob životného štýlu spolu s vašimi produktami sa odzrkadlila pri kontrole o 6 mesiacov. Čo sa týka zápalu žalúdka ten je evidentne na ústupe, pleť je krajšia, únava sa znížila, žiadne nadúvanie …. "


Príbeh č. 2:

"Dobrý deň Andrej, tak píšem po 5 týždňoch. Stravu som nemenila ako ste písali, že po 2 týždňoch upraviť večeru, potom obed a raňajky. Spravila som to zo dňa na deň, upravila

som všetko naraz. Išlo to, trošku som si potrebovala zvyknúť, ale dobre. Mám svoje obľúbené raňajky nízkosacharidový koláč , mandľová muka s kokosovou, dve vajíčka a kokosový jogurt. Na vrch kokosový jogurt a maliny, čučoriedky, ríbezle. Prípadne nizkosacharidový chlieb, anglicka slaninka a vajíčko, paprika, uhorka, čiže uplne iné ako som bola naučená. Varím viac. Zelenina dusená, surová, vyváram samé fajnoty aj rodina sa pridala.

No a moje pol roka boľavé kĺbiky asi takto: lakte, ktoré začali bolieť posledne ustúpili po týždni nízko sacharidovej stravy a výživových doplnky od Vás. Asi po dvoch týždňoch ustúpili bolesti malých kĺbikov na rukách. Kĺb na strednom prste a hlavne čo ma bolel najdlhšie - pol roka, ten celkom ustúpil po mesiaci, aj keď stále som vnímala, že bolí čoraz menej. Tá strašná zima čo ma držala posledné dva mesiace, keď sme spolu začiatkom januára písali, že spím v ponožkách a s termoforovou fľašou, tak po dvoch týždňoch úplne zmizla. Je mi príjemne teplo.

Okrem iného som si všimla, že vôbec nemám predmenštruačný syndróm, nafúknuté brucho a zadržiavanie vody. Až som premýšľala, či mi vôbec príde menštruácia keď je iná strava, no menštruácia prišla na deň. Pokračujem samozrejme naďalej a veľmi pekne ďakujem. Vlastne som Vám nesmierne vďačná, že ste ma nakopli do tej stravy, čo sa mi moc nechcelo. Myslela som , že využívam doplnky a bude fajn , no treba ozaj aj tú stravu. Nikdy by som neverila, že toto dokáže strava. Prajem krásny deň a veľa spokojných ľudí. Odporúčam Vás kade chodím."


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


970 views0 comments
bottom of page