top of page

Ďakujeme za dôveru!

Updated: Mar 1, 2023

Priatelia, je koniec roka a ja sa vám chcem zo srdca poďakovať za dôveru, ktorú ste mi dali. Veľmi si to vážim. Od nového roka, vám chceme priniesť ďalšie novinky a to nielen v podobe nových doplnkov výživy, ale aj nové formy vzdelávania cez internet. Náš tím sa od nového roka rozrastie a aj vďaka tomu sa budeme snažiť našu prácu robiť kvalitnejšie ako tento rok.

Už čoskoro sa budeme počuť a vidieť cez zoom, kde budem pravidelne naživo odpovedať na vaše otázky. Chcem aby sme si len nepísali ale aby sme sa aj rozpravali a vedeli ste sa ma pýtať čo vás zaujíma. Samozrejme budeme v budúcom roku robiť v Banskej Bystrici aj prednášky a tieto prednášky sa budeme snažiť dať aj do online priestoru. Konečne budú aj webináre.


Stále budeme podporovať a budovať ďalšie komunikačné kanály ako Instagram a všetky články nájdete aj na mojom blogu www.andrejmedved.sk kde si môžete vyhľadávať čo vás zaujíma cez lupu a nemusíte sa prácne preklikávať cez Facebook. A pripravujeme mnohé ďalšie aktivity, ktoré budú skvalitňovať našu prácu.


Ja vám želám do nového roka hlavne veľa zdravia, lebo zdravie nie je síce všetko, ale bez zdravie je všetko ničím. Chcem vám popriať aby ste sa naučili vytvárať si vzťahy aké chcete mať, vytvárať prácu, ktorá vás bude baviť a prinášať vám dostatok peňazí na prežitie kvalitného života.


Prajem vám aby ste sa naučili tvoriť si taký život aký chcete mať. Lebo vy ste tvorcami života. A v neposlednom rade, aby ste sa naučili vytvárať zdravie. Lebo čokoľvek v živote chcete mať musíte si to vytvoriť a keď to už budete mať a chcete to mať naďalej, musíte to neustále tvoriť. Nič nebude pretrvávať samé od seba. Pretrváva len to, čo sami tvoríme. Prajem vám, aby ste boli vedomými tvorcami života a nie obeťami náhod a nepredvídateľných udalostí.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com



82 views0 comments
bottom of page