top of page

Čo sa dá za necelý mesiac dosiahnuť zmenou stravy a správne zvolenými doplnkami výživy?

25.4.2022 sa mi ozval jeden pán s tým, že by potreboval upraviť životosprávu a úprava životosprávy by mu mala pomôcť pri zbavovaní sa mnohých problémov okrem iného aj bolesti hlavy, tráviacich problémov, upchatého nosa atď.

K bolestiam hlavy mi napísal toto: "Od svojich 15 rokov trpím pravidelne bolesťami hlavy. Začal som ibalginmi a postupne som sa dostal za tých 20 rokov na 6 ks panadolov denne, čo už trvá cca 3-4 roky. Z mesiaca mám možno 3 dni kedy si lieky nedám, pretože ma hlava nebolí. Vždy keď si dám panadol, tak ma preženie. Bolesť hlavy ma stále prenasleduje, no verím, že je to všetko len cesta ktorou si prejdem bez následkov !!!! Ťažko zaspávam, stále myslím a myslím a myslím, v noci sa budím a som aj 2 hodiny hore. Mám pocit, že ma musí začať bolieť hlava aby som si dal panadol a až potom mohol zaspať."

Včera, teda 11.5.2022 mi napísal toto (18 dní od zmeny stravy a užívania doplnkov, ktoré so mu navrhol).


Toto sa zlepšilo: - spávam celú noc - bolesti brucha úplne ustúpili - únava býva pocitovo iná ako spred zmenami stravovania, taká prirodzená a prichádza okolo šiestej večer, nie okolo tretej ako pred tým - bolesti : mal som len jednu mega migrénu, no každý deň ma pobolieha hlava ale je to také jemné brnkanie v čele, nejde to do silnej bolesti a vždy si dám čierny čaj ktorý niekedy zaberie a úplne bolesť odíde, alebo bolesť ostane, no je to znesiteľné. -panadoly som mal odvtedy len raz, pri tej mega jednej migréne.


Priatelia na tomto príbehu môžete vidieť, že zmena životosprávy dokáže priniesť aj za krátky čas aj takéto neuveriteľne výsledky. Inšpirujte sa týmto príbehom a ak trpíte zmeňte svoju životosprávu. Lieky to nikdy nevyriešia za vás.



Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie to čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

300 views0 comments
bottom of page