top of page

Zdajú sa aj vám tieto príbehy ako z ríše snov?

Prečítajte si skúsenosti niekoľkých z vás.

Príbeh č. 1: Aj s alergiou sa dá čosi robiť!

"Pekný deň, musím sa s vami podeliť o skúsenosti s Probio HIT 60g (abczdravia.sk), ktorý beriem od leta, neskôr už aj IMMUSE® 30 kapsúl (abczdravia.sk) pravidelne, medzi to užívam aj forIMUN 60 kapsúl (abczdravia.sk), Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk), Lipozomálny vitamín C (abczdravia.sk), M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk) a Vitamín D3K2 Medveď natural (abczdravia.sk) na striedačku ako sa mi zažiada, plus s prestávkami užívame aj zelený jačmeň a chlorellu. Mala som alergiu na rôzne trávy pele, psy a mačky. Jedine na môjho psa som nemala alergiu, no teraz nemám alergiu už ani na mačky ktoré k nám chodia na chalupe a ani na iné psy, nekýcham a nesvrbia ma oči, alergický prejav mi ostal na koži, keď sa pomojkám so psami. Trošku ma posvrbia ruky a prejde to za pár minút. A aj krvné testy, stále som mala zvýšene eozinofily, ktoré sú spojené s alergiou, robila mi odber pred braním doplnkov a eozinofily klesli. Pravdaže som robila aj viac zmien chodím pravidelne cvičiť, stravu mám roky bezlepkovú vďaka celiakii a mliečne sa mi raz žiada raz nie, ale väčšinou kyslomliečne jeme a miesto mlieka rastlinné.


Deti tiež užívajú produkty. Neboli často choré ani pred užívaním, ale po prekonaní korony (mali ľahký priebeh) mi minulý rok v lete raz za mesiac chorľaveli, stále sa im vrátila nejaká choroba späť s teplotami, čiže celý mesiac boli chorí, čo sa predtým nestalo, naozaj boli od narodenia veľmi málo chorí. Vtedy sme začali užívať vaše produkty, musím poklopkať, boli jedny z mála detí v triedach, ktoré neboli choré, zvládli to s minimálnymi sopľami a kašľom, ale každopádne im to neprepuklo do choroby tak, že by ležali unavení s teplotami a bolesťami. Som veľmi spokojná s doplnkami, všetci, ktorí ma poznajú vedia, že som toho teda poskášala už kadečo, ale konečne mám pocit, že to je to čo mi konečne vyhovuje a som spokojná. Ďakujeme"


Príbeh č. 2: Chorobnosť u deti sa dá znížiť!

"Dobrý deň, pred časom som Vám písala email ohľadom dcérky (6,5r) a jej ťažkostí. V podstate išli sme na to s Vašimi produktami opatrne (odporúčali ste m33, čistý noštek, imunko, forimun, kvercentin). Najskôr som jej nasadila M33+ ústne kvapky MÄTA 50 ml (abczdravia.sk) a Čistý noštek PROBIO 50g (abczdravia.sk). Ten už berie vyše mesiaca. Oboje má zvýšenú dávku kvôli alergii aj kvôli soplíkom, ktoré nosí domov synček. Cca dva týždne berie denne Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk), pretože alergia (ktorú nemá ešte diagnostikovanú, ale lieky na ňu má) veľmi zosilnela, necelý týždeň užíva forIMUN 60 kapsúl (abczdravia.sk), IMUNKO príchuť mandarínka (abczdravia.sk) som ešte nezaradila.

Momentálne neviem opísať, či produkty u nej fungujú, pretože brala ešte ráno a večer kvapky Zodac. Avšak chorá odkedy užíva veci od Vás nebola, akurát ju stále trápi alergia (zapchatý noštek, soplík, občas kašeľ).


Synček (4,5r) užíva od Vás m33 a čistý noštek, tiež cca mesiac, začal ako dcéra. Keď býva chorý, máva sopeľ a kašeľ, ako kedy. Odkedy berie tieto dva produkty mal soplík dvakrát, prvý raz to prešlo za tri dni, teraz druhý raz som nasadila aj Lactoferin pure 60 kapsúl (abczdravia.sk), mal ho tri dni a zdá sa, že je už fajn, aj keď stále mám pocit, že je niekde trochu zahlienený. Tiež cca týždeň berie forIMUN 60 kapsúl (abczdravia.sk) ako dcéra. Syn nie je alergik."


Príbeh č. 3: Aj pri diagnostikovanom imunitnom deficite sa s tým dá niečo robiť!

"Ďakujem p. Andrej , vyskúšala som aj ja Vaše produkty, nakoľko som dostala covid po štvrtý krát a nasadila som si Lactoferin pure 60 kapsúl (abczdravia.sk), Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk) a forIMUN 60 kapsúl (abczdravia.sk), tiež VIAFIBER ríbezľa 311g (abczdravia.sk). Po 3 dňoch mi nič nebolo. Podotýkam, že mám diagnózu: dvojitý imunitný deficit. To v mojom prípade znamená, že ma položí jednoduchá chrípka, a to už nehovorím o covide, ktorý ma už predtým 3x položil s mnohými príznakmi. Naďalej spolu užívame (so synom) Vaše produkty a ideme aj naďalej objednávať. Obrovská vďaka."


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

534 views0 comments
bottom of page