top of page

Tento výrobok pomôže tisíckam žien

Mnohé z vás budete nadšené jeho skvelými účinkami a nízkou cenou.

Priatelia, tento týždeň sme uviedli na trh náš nový doplnok výživy. Volá sa Estro balans.

Pre koho je tento doplnok určený?

Tento výrobok pomôže tisíckam žien. Mnohé z vás budete nadšené jeho skvelými účinkami a nízkou cenou. Priatelia, tento týždeň sme uviedli na trh náš nový doplnok výživy. Volá sa Estro balans.  Pre koho je tento doplnok určený?

Ak čítate názov produktu kde je slovo Estro, pravdepodobne sa vám to spojí s hormónom estrogén. Áno, tento výrobok pomáha udržiavať správnu hladinu estrogénu v tele. Ak je v tele nadbytok estrogénu, spôsobuje to rôzne problémy ako napr.

- predmenštruačný syndróm - silné krvácanie a/alebo dlhotrvajúce krvácanie - nepravidelná menštruácia - krvácanie mimo cyklu - prírastok hmotnosti (najmä v oblasti bokov, stehien a na prsiach) - návaly horúčavy - neplodnosť - polycystické vaječníky - bolesti svalov spojených s únavou - strata libida - zadržiavanie vody - výkyvy nálad sprevádzané podráždenosťou, depresiou, pocitmi úzkosti - bolesť hlavy - poruchy spánku - únava - cysty - nadbytok estrogénu môže podporiť niektoré typy nádorov(rakovina prsníka, maternice a vaječníkov)


Estro balans je zmes prírodných látok podporujúcich telo v tom, aby sa vedelo dobre zbavovať príčiny týchto problémov - nadbytkov estrogénu. Tento výrobok neobsahuje žiadne hormóny. Estro balans podporuje detoxikačné kapacity pečene a jeho užívanie v žiadnom prípade nenarušuje hormonálnu rovnováhu ale vytvára ju.

Estro balans pôsobí nielen detoxikačne, ale aj protizápalovo.


Estro balans si v akcii môžete kúpiť tu Akcia 2x Estro Balans (abczdravia.sk). Mesačne vás bude užívanie tohto doplnku stáť len 12,00 EUR. Samostatne Estro Balans nájdete tu: Estro Balans (abczdravia.sk).


Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

1,790 views0 comments
bottom of page