top of page

Rozmýšľate čo kúpite svojim najbližším pod stromček? Možno toto bude pre vás dobrý tip za dobrú cenu

Updated: Mar 1, 2023

Mnohí ľudia riešia v tomto predvianočnom čase čo darovať najbližším pod stromček. Mnohí sa rozhodujú pre rôzne doplnky stravy, lebo zdravie je pre nich dôležité. Ak aj vy hľadáte nejaký "zdravý" darček pod stromček potom tu mám pre vás zaujímavý typ - MikroVeda BALANCE ACTIVATE.

MikroVeda BALANCE ACTIVATE je zmes probiotík, enzýmov, fermentovaného ovocia a semienok. Fermentácia je rozklad, premena rastlinných látok a rastlinných produktov pôsobením enzýmov.


MikroVeda BALANCE ACTIVATE je určená pre všetkých, ktorí majú problémy s črevom, trávením, imunitou, psychikou, kožnými problémami, cukrovkou, zápalmi čreva, zápchami a pod.


Tým, že sa MikroVeda BALANCE ACTIVATE sa vyrába fermentáciou rozkladajú rastlinné látky na malé časti, ktoré telo mimoriadne dobre využíva. Fermentované zložky prirodzene podporujú trávenie a metabolické procesy nielen v čreve ale aj v celom tele.

Ktoré cenné zložky nájdete v MikroVeda BALANCE ACTIVATE?


1.) Fermentovaná papája

Účinky fermentovanej papáje vobjavil už v 80. rokoch 20 storočia francúzsky imunológ Luc Montaigner. Tento imunológ zistil, že fermentovaná papája má imunostimulačné

a antioxidačné účinky.


Fermentovaná papája má vysoký obsah mnohých enzýmov, ktoré podporujú nielen trávenie, obsahuje aj minerály a vitamíny.

Fermentovaná papája sa často odporúča na posilnenie imunitného systému a podporuje odolnosť voči stresu.


Fermentovaná papája znižuje riziko degeneratívnych kardiovaskulárnych a kožných ochorení. Flavonoidy z papáje tiež regulujú priepustnosť ciev (toto je dôležité pri alergiách)

Fermentovaná papája upokojuje trávenie a podporuje rýchle „rozkladanie“ a trávenie bielkovín. To znamená, že nielen zlepšuje trávenie, ale pôsobí aj proti tomu aby sa v čreve

a tele hromadil "odpad".


2.) Fermentovaný ananás obsahuje vysoký obsah vitamínu C a je bohatý na enzým bromelaín. Bromelaín podporuje trávenie a to najmä bielkovín. Tým pomáha nielen tráveniu, ale aj imunite či nervovému systému. Mnohé štúdie dokazujú, že bromelaín má protizápalový účinok. Pôsobí proti artritíde, má protirakovinové vlastnosti a svojimi vlastnosťami tlmiacimi bolesť pomáha pri menštruačných poruchách. Bromelaín prirodzene podporuje zrážanlivosť krvi a je účinný proti baktériám a dokonca aj parazitom.


3.) Fermentované oregano priaznivo pôsobí na trávenie a obsahuje silice pôsobiace protizápalovo. Oregano je jedným z najsilnejších prírodných antioxidantov. Podporuje tiež funkciu pečene a žlče. Medzi cenné rastlinné látky, ktoré obsahuje oregano, patria karotén, luteín, zeaxantín, kryptoxantín, tymol a kyselina rozmarínová. Tieto zlúčeniny pôsobia aj antioxidačne.


4.) Semená z granátového jablka, ktoré obsahujú veľmi cenné rastlinné látky, ktoré sa volajú antokyány. Antokyány majú protizápalový účinok.


5.) Probiotické baktérie

Na tento produkt sme si pripravili mimoriadne zvýhodnenú akciovú cenu. Môžete si ho kúpiť tu Mikroveda BALANCE ACTIVATE 0,5 l (abczdravia.sk)


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


235 views0 comments
bottom of page