top of page

Príbeh so šťastným koncom

Updated: Jul 4, 2023

O tom, ako sa to dá.

Príbeh so šťastným koncom. Príbeh o tom, ako sa to dá!

"Dobrý deň pán Andrej, chcela by som Vás poprosiť o radu, ktoré z vašich doplnkov vybrať pre ženu vo veku 40 rokov pre vyživenie gynekologického zdravia ženy. Chcela by som darovať sadu vašich výrobkov, ktoré sa zameriavajú hlavne na tento smer, problémy máva hlavne s opakovanými vaginálnymi mykózami a teraz jej z cytológie vyšli mierne zápalové zmeny na krčku, takže by potrebovala ísť týmto smerom, nakoľko ju čaká kontrola. Rady ohľadom stravy dostala, ide sa vybrať smerom nízko sacharidovej stravy, aby tento stav zmenila."


Odporučil som tieto tieto prípravky:


Prišla mi aj spätná väzba: "Prednedávnom som objednávala pre moju kamarátku radu produktov, ktoré ste mi poradil. Vychádzali jej zápalové zmeny na krčku maternice plus prítomná candida a po pol ročnej kontrole čuduj sa svetu, všetko úplne v poriadku bez zápalových zmien, bez prítomnosti candidy, vraj pani Dr. zhodnotila, že krásne čisté výsledky."


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

247 views0 comments
bottom of page