top of page

Predstavujeme Vám naše nové OMEGA 3 mastné kyseliny.

Updated: Mar 1, 2023

Našim cieľom v podnikaní je prinášať ľuďom vysoko kvalitné výrobky za férové ceny. A myslím, že nás nový výrobok tieto parametre určite spĺňa. Prinášame vám omega 3 mastné kyseliny od špičkového európskeho výrobcu značky EPAX.

Vlastnosti vysoko kvalitného morského koncentrátu s omega 3 mastnými kyselinami.

Kvalita koncentrátov s omega 3 mastnými kyselinami, ktoré sú na trhu sa veľmi líšia. Niektoré doplnky výživy, ktoré obsahujú omega 3 majú veľmi nízku dávku omega 3 alebo po krátkom čase zožltnú, pretože sa pri výrobe nevenovala potrebná starostlivosť kvalite spracovania, čo vedie k nezvratne vysokej úrovni oxidácie omega 3 mastných kyselín (cez oxidáciu sa omega 3 mastné kyseliny poškodzujú a sú pre telo dokonca jedovaté)


Preto by kvalitný koncentrát omega 3 mal mať tieto vlastnosti:


1, Omega 3 by mali mať nízky stupeň oxidácie (poškodenia kyslíkom) a toto sa vyjadruje cez hodnotu Totox . Hodnota Totox popisuje celkový stupeň oxidácie oleja. Čím je táto hodnota vyššia, tým je olej menej kvalitný a aj jeho chuť a vôňa je nepríjemnejšia. Skúsenosti ukazujú, že pri „vychutnávaní“ si takéhoto oleja je výraznejšie grganie po rybách. Hodnota Totox nášho koncentrátu je nízka, má hodnotu 10 a Globálna organizácia pre EPA a DHA (EPA a DHA sú omega 3 mastné kyseliny) odporúča aby bola hodnota pod 26.


2, Výrobky s koncentrátom omega 3 by mali byť kontaminované čo najmenším množstvom nielen ťažkých kovov ako ortuť, kadmium, akzén a olovo, ale aj rôznych iných chemikálií, ktoré bohužiaľ znečisťujú moria ako polychlorované bifenyly (majú napr. rakovinové účinky), brómované spomaľovače horenia, dioxíny a furány. Áno všetky tieto chemikálie sa môžu nachádzať a nachádzajú (vďaka nám, ľuďom a nášmu znečisťovaniu morí) v omega 3 a ich hodnota by mala byť čo najnižšia.


Tabuľku kde si môžete pozrieť aké má parametre náš olej s omega 3 mastnými kyselinami nájdete v mojej skupine tu https://www.facebook.com/groups/253992169334386/files/files ale musíte byť členmi mojej skupiny na FB tak ak nie ste, môžete sa prihlásiť


Zápach rybacieho oleja.

Toto je samostatná kapitola. Viem, že mnohým ľudom vadí zápach a preto sme pri výbere omega 3 vyberali také koncentráty, kde sa neutralizoval rybací pach a chuť bez použitia chemikálií !!!


Koncentrát omega 3, ktorý používame sa vyrába veľmi šetrným procesom, ktorý funguje pri veľmi nízkych teplotách a nazýva sa molekulárna destilácia alebo krátkocestná destilácia. Táto metóda sa líši od bežnej destilácie tým, že prebieha pri nízkych teplotách a pracuje v oblasti jemného vákua. Tento typ destilácie je vhodný najmä pre tepelne citlivé produkty, ako sú omega-3 mastné kyseliny. Tento typ výroby zabezpečuje omega 3 najvyššej kvality.

V jednom balení Omega 3 Medveď natural je 90 toboliek a v každej tobolke je 375mg omega 3 mastných kyselín z toho 250mg EPA a 125mg DHA.


V jednom balení je teda 33,75g omega 3 mastných kyselín a v akciovom sete s 3 baleniami omega 3 nájdete 101,25 g omega 3 mastných kyselín.


Omega 3 Medveď natural si môžete zakúpiť tu v predobjednávke. Tovar budeme expedovať vo štvrtok. Omega 3 (abczdravia.sk)


Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk https://www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


864 views0 comments
bottom of page