top of page

Nemôžete zjesť hocičo? Máte po jedle nepríjemný pocit, že sa vám jedlo vracia? Riešte to prírodne.

Mnohí z vás to poznajú. Najedia sa a zrazu pocítia pálenie a akoby im jedlo vystupovalo späť von zo žalúdka. Toto je nielenže nepríjemné a niekedy až bolestivé. Volá sa to reflux.

Ak sa reflux nelieči, môže viesť k vážnemu zápalu a poškodeniu tkaniva v pažeráku, ktoré sa v najhoršom prípade môže rozvinúť do rakoviny pažeráka. Mimochodom rakovina pažeráka patrí medzi najrýchlejšie rastúce rakoviny v Európe od polovice 70. rokov 20. storočia.

Klasický medicínsky prístup pri liečení tohoto problému sa zameriava najmä na použitie liekov, ktoré sa volajú inhibítory protónovej pumpy (PPI) a tie blokujú tvorbu žalúdočných kyselín. Avšak nepríjemné príznaky refluxu pretrvávaj u 20 – 30 % pacientov napriek tomu, že každý deň užívajú vyššie spomínané lieky.


Aj príroda nám ponúka riešenie tohto problému. Ľudia na Sicílii už od dávnych čias používali na riešenie týchto problémov opunciu a olivové listy. Vedci skúmali tieto látky a na základe toho vyvinuli a patentovali extrakt, ktorý nájdete vo výrobku GASTRO POHODA a tento extrakt bol klinicky testovaný a jeho účinnosť aj dokázaná.


Extrakt z opuncie obsahuje veľa rôznych polysacharidov, ktoré pomáhajú proti podráždeniu slizníc. Tieto polysacharidy sa podieľajú na tvorbe ochranného slizu na slizniciach a tým ich chráni pred podráždením.


Extrakt z listov olivovníka je zase bohatý na protizápalové polyfenoly. Jedinečná kombinácia rôznych polyfenolov z olivovníka má antioxidačné a upokojujúce účinky.


Gastro Pohoda je doplnený o vitamíny a minerály. Je známe že ľudia, ktorí užívajú lieky pri refluxe trpia nedostatkom vitamínu B12. Preto sme ho tam dali. Pri nedostatku vitamínu B12 sa môže u ľudí rozvinúť únava, vyčerpanie, strata fyzickej výkonnosti, anémia ale aj nervové poruchy a zmeny psychiky.


Vitamín B2 je napr. potrebný na tvorbu energie alebo obnovu antioxidantov v tele.

Vitamín B5 je potrebný pri výstavbe tkaniva (najmä kože a slizníc), podporuje prekrvenie, preto je potrebný pri všetkých zápalových procesoch na slizniciach a tiež na sliznici žalúdka.

Vitamín B6 spolu s B2, B12 a kyselinou listovou znižuje hladinu homocysteínu. Vitamín B6 tiež pomáha znižovať hladinu cholesterolu.


Vitamín C je dôležitým antioxidantom chrániacim žalúdočnú sliznicu. Neutralizuje voľné radikály, a tak bojuje proti spustenému oxidačnému stresu. Človek si ho nevie v tele vyrábať a je odkázaný na jeho prísun cez stravu alebo doplnky.


Zinok chráni sliznicu žalúdka a podporuje imunitný systém.


Všetky tieto látky nájdete v doplnku Gastro Pohoda. A pomáha Gastro Pohoda ľuďom? Toto mi napísala jedna pani, ktorá si ho kúpila koncom marca a začiatkom mája mi poslala toto: "Gastro Pohoda ... je úžasná fakt...pomáha mi fest na chronický zápal pažeráka."


A kedy je dobré užívať Gastro Pohodu? Ak vás trápia tieto problémy - ostrá, pálivá bolesť, ktorá stúpa z hornej časti brucha smerom ku krku - silné pálenie za hrudnou kosťou , ktorú možno pociťovať aj v krku či hrdle - máte pocit, že nemôžete dýchať - trápi vás kovová chuť resp. zlá chuť v ústach - máte nutkanie kašľať - pociťujete tlak v žalúdku - máte pocit plnosti v žalúdku - trápi vás časté grganie - trápia vás bolesti žalúdka


Gasro Pohoda je v našom e-shope a nájdete tu priamo tu Gastro pohoda 60 kapsúl (abczdravia.sk).


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


529 views0 comments
bottom of page