top of page

Máte čas na bolesť?

Updated: Apr 18, 2023

Bolesť. Bolesť je signálom, že v tele sa deje čosi zlé. Bolesti sa všetci bojíme a snažíme sa jej vyhnúť. Ak by sme sa aj pozreli na lieky, ktoré často ľudia používajú, sú to práve lieky proti bolesti. Stačí keď si pozriete rôzne reklamy. Takmer počas celého roka sa valia na ľudí z médií informácie ako potláčať bolesť. Ľudí bolieva chrbát, svaly, kĺby, zuby, hlava a niekto povie, že ho bolí celé telo.

Nepoznám jedného človeka, čo by aspoň raz za život neužil lieky proti bolesti. Lieky proti bolesti sú na jednej strane žiadané na druhej strane majú veľa vedľajších účinkov ako riziko zničenia čreva, poškodenia pečene a pod. Väčšina dostupných liekov, ktoré ľudia používajú v boji s bolesťou potláča enzým cyklooxygenázu 2. Keď je tento enzým nadmerne aktívny spúšťa pre človeka nepríjemne bolestivé stavy. Problém liekov proti bolesti, ktoré bežne mnohí z vás nosíte aj pri sebe je to, že neriešia prečo sa tento enzým nadmerne aktivuje. Preto sa ľuďom bolesť vracia.


Keďže je príčina bolesti neodstránená ľudia potrebujú stále vyššie a vyššie dávky liečiv potláčajúcich bolesť. Až jedného dňa už nestačia ani tie.


Pri dlhodobejšie pôsobiacej bolesti sa mení aj psychika človeka. Nie je to iba podráždenie psychiky spôsobené bolesťou, či vedomie bolesti, ktoré spôsobuje zlý komfort života, ale je to fakt, že zápal, ktorý za bolesťou stojí narušuje tvorbu hormónov šťastia a cez toto narušenie sa postupne mení psychika človeka. Preto mnohé zápalové procesy, ktoré nie sú sprevádzané bolesťou dokážu priviesť človeka k depresiám či úzkostným stavom.


Mnohí z vás sa na mňa obraciate čo by som vám odporučil na bolesť svalov, kĺbov, hlavy, chrbta a pod. Myšlienkou riešenia bolesti sa už pohrávam dlhší čas a študujem pôsobenie rôznych prírodných látok, ktoré ovplyvňujú bolesť a jej príčinu, teda zápal.


Keďže chcem pre ľudí prinášať len tie najkvalitnejšie suroviny s klinicky dokázanými výsledkami našiel som niekoľko špičkových prírodných surovín pôsobiacich: - proti bolesti - tlmiacich zápaly - upokojujúcich psychiku - podporujúcih kvalitu spánku - podporujúcich zdravú funkciu kĺbov, kostí , šliach, svalstva - podporujúcich správne fungovanie imunity - dokonca jedna prírodná látka sa ukázala mimoriadne účinná pri bolestiach hlavy s účinkom veľmi podobným ako 400mg Ibuprofénu


Ako vidíte ovplyvnenie zápalu a bolesti má pozitívny vplyv na mnohé oblasti života.

Skôr ako vám prinesieme nový produkt zameraný na bolesť chcem počuť váš názor. Napíšte mi do komentára aké vlastnosti by mal mat tento výrobok? Čo by ste od neho očakávali vy? Ako rýchlo by mal účinkovať? Čo všetko je dôležité aby vedel tento produkt ovplyvniť okrem bolesti? Aká cena by bola pre vás zaujímavá, aby ste si boli ochotní ho zakúpiť? Čo by vás viedlo k tomu, aby ste sa preň rozhodli?


Mám na výber z rôznych špičkových surovín a potrebujem sa v dohľadnej dobre rozhodnúť ktorú z nich zakúpim a tým že mi poviete svoje názory veľmi mi tým pomôžete mi. Jedného z vás čo mi napíše svoj názor a postreh potom vylosujem a nový výrobok na riešenie bolesti dostane od nás na 2 mesiace zadarmo.

Vopred vám ďakujem, že mi vašimi myšlienkami a názormi pomôžete správne sa rozhodnúť.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

159 views0 comments
bottom of page