top of page

Malý-veľký hrdina opäť v akcii

Updated: Apr 12, 2023

Dnes vám prinesiem niekoľko príbehov ako ste si pomohli a v hlavnej úlohe bude sprej M33+ M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk)

Príbeh č. 1:

Takto sa dá pomôcť pri zapálených ďasnách a bolestiach hrdla:

"Dobrý deň pán Medveď. Potrebovala by som radu. Mám roky paradentózu. Čo by som mala užívať na 3 dni trvajúce zapálené a opuchnuté ďasná ? 3. týždeň preventívne striekam M 33+ , užívam vitamín D a včera som začala brať kvercetín ."


Odporučil som Vitamín D3K2 forte Medveď natural (abczdravia.sk) nielen užívať, ale aby pôsobil intenzívnejšie na zapálené tkanivo tak masírovať s ním ďasná. Výsledok sa dostavil. - "Dobrý večer. Ďakujem Vám za radu! Ďasná už na 3. deň som mala len kus opuchnuté, ako ste radili som natierala s vitamínom D. "


Príbeh č. 2:

So sprejom M33+ si pani pomohla pri bolestiach hrdla:

"Pred troma dňami ma hrdlo začalo bolieť, ale strašne. M33 + som si nastriekala do hrdla a ráno vôbec ma už nebolelo. Super produkt! Veľmi som Vám vďačná za M33! Pekný večer! "

M33+ pomáha aj na zapálené ďasná. Takto mi opísala jedna z vás ako pomohol sprej M33+ jej mame.


Príbeh č. 3:

"Moja mamka má diagnostikovanú paradontitídu (niečo ako predstupeň paradentózy), zubná lekárka to sledovala, pričom zuby mali už stupeň 4 v rámci hodnotenia stavu ochorenia. Po užívaní M33+ na zubnej prehliadke bol znížený stupeň paradontitídy na stupeň 2 a samotná zubná lekárka sa pýtala, čo mamka používala a vypýtala si link na produkt"


Príbeh č. 4:

M33+ samozrejme pomáha aj na kožu, ale to už mnohí z vás viete.

"Ahoj Andrej, malá Grétka má už vyše roka. Pred rokom sme tváričku dali dokopy - len som premasťovala, ale na jeseň sa jej začal vyhadzovať trup. Začiatkom tohto roka som jej nasadila tvoj sprej M33+ priamo na telíčko-a zázrak-po asi 2 týždňoch kožička krásna a čistá. Každopádne veľké ďakujem."


M33+ si v akcii môžete kúpiť tu Akcia 2x M33+ (abczdravia.sk) alebo samostatne tu M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk).


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

623 views0 comments
bottom of page