top of page

Je toto na Nobelovu cenu?

Updated: Mar 1, 2023

Raz ma oslovila jedna mladá mamička, ktorá má choré deti a navrhol som jej okrem iného aj zmenu stravy. Napísala mi, že zmena stravy je náročná a nie je to možné a žena/matka, ktorá to dokáže by mala dostať Nobelovu cenu. Tak možno jednu kandidátku na Nobelovu cenu mám. Dokázala urobiť zmenu. Ale prečítajte si ten príbeh sami.

"Dobrý deň pán Medveď. Píšem feedback ako sa máme.

Prvýkrát sme Vás oslovili 13.1.2023, s tým že naša dcéra (vek 3 roky), máva problémy s močovými cestami. Hneď ste nám poradil vitamíny a výživové doplnky. Keďže sme toho mali na Vás viac (u dcéry ekzém, v noci silný plač, budenie, pocikávanie, nervozita, zväčšená nosná mandľa. Vyššia váha u manžela, aj dcéry, a u mňa po pôrode syna ktorý má už 5 mesiacov, troška tiež). Dohodli sme si konzultáciu, kde sme si všetko prešli a ja som pochopila, že len cez vitamíny a výživové doplnky nevyriešime našu situáciu. Tak ako ste povedali musíme zmeniť životosprávu od základov.


Doplnili ste nám výživové doplnky, ktoré sme hneď začali užívať, poradili ste nám ako máme meniť stravu. Mala som predtým rešpekt, ale aj som sa tešila.


Dnes, cca po mesiaci, môžem povedať, že sa nám to vyplatilo. Nemáme bežnú múku, nejeme pečivo, halušky, pyrohy a iné slovenské delikatesy, ale máme veeeeľa zeleniny, výborné mäsko, ryby. Pečieme si lowcarb buchty, pizzu ktorá je chutnejšia ako bežná pizza, pečieme si fajné koláčiky, dokonca sme dnes robili zmrzlinu... máme pestrejšiu stravu ako predtým a pritom oveľa zdravšiu, ľahšiu. Nevravím, že dcéra zje toľko zeleniny ako ja, ale časom sa naučí.


Dcéra sa prestala v noci budiť s plačom, upokojila sa, prestala mať taký silný ekzém, močové cesty má v poriadku, všetci primerane zdravo chudneme, a prestali sme toľko jesť ako predtým.


Musím povedať, že ste mi otvorili oči. Pochopila som prečo sa nám nedarilo vyliečiť sa,

a točili sme sa dookola v baciloch. Nevravím, že dcéra neprechladne, alebo vôbec neochorie, ale doba liečenia a priebeh je oveľa ľahší a rýchlejšie sa z toho dostane.

Ďakujem že nám takto pomáhate.

Pekný deň želáme SG s rodinou "


Ja gratulujem mamičke ku skvelej práci. Nobelova cena z toho asi nebude, ale pre mamu je pohľad na zdravé dieťa milión krát cennejší ako Nobelova cena. Alebo sa mýlim?


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


562 views0 comments
bottom of page