top of page

Dokáže toto vyriešiť problémy zúfalých matiek, ktorých deti bývajú často choré?

Updated: Oct 4, 2022

V poslednej dobe mi píše mnoho nešťastných mamičiek, že ich deti trpia hnačkami, oslabenou imunitou a respiračnými ochoreniami. Nedávno som si prečítal nejaký článok v Hospodárskych novinách, kde písali, že výskyt črevných ochorení a hnačiek je závažným problémom tohto leta. Následne som si uvedomil, že tie problémy, čo mi mamičky píšu, sú oveľa rozšírenejšie, ako som si myslel, keď už o tom píše celoslovenské médium.

V našich probiotikách Prázdne črievko Prázdne črievko (abczdravia.sk), ktoré podporuje správne vyprázdňovanie, nájdete aj jeden zaujímavý druh baktérie na podporu imunity u detí. Je to Lactobacillus fermentum HEREDITUM LC 40. Tento bakteriálny probiotický kmeň bol izolovaný z materského mlieka zdravej matky.


Lactobacillus fermentum HEREDITUM LC 40 má pre zdravie mnoho výhod, ktoré boli dokázané štúdiami. Predstavím vám výhody spojené s imunitou detí.


Lactobacillus fermentum HEREDITUM LC 40 je pre jeho antibakteriálne a imunomodulačné vlastnosti bakteriálnym kmeňom, ktorý u detí mimoriadne veľké uplatnenie. Klinické štúdie preukázali bezpečnosť a priaznivé účinky tohto špeciálneho kmeňa.


Prvá štúdia bola vykonaná u detí vo veku 6-12 mesiacov. pri tejto štúdii skupina detí dostávala štandardnú dojčenskú výživu a ďalšia skupina detí dostávala dojčenskú výživu obsahujúcu L. fermentum HEREDITUM LC 40. Deti konzumovali výživu s Lactobacilus fermentum HEREDITUM LC 40 6 mesiacov. Výsledky ukázali, že deti, ktoré dostávali probiotickú výživu s týmto kmeňom , mali o 46 % menej hnačky a o 26 % menej respiračných infekcií ako deti, ktoré konzumovali štandardnú dojčenskú výživu.


Druhá štúdia sa uskutočnila u detí vo veku 1 mesiac. Jedna skupina detí dostávala štandardnú dojčenskú výživu a ďalšia skupina detí dostávala dojčenskú výživu obsahujúcu Lactobacilus fermentum HEREDITUM LC 40 . Počas 5 mesiacov sa dokázalo, že probiotická výživa s Lactobacilus fermentum HEREDITUM LC 40 bola pre dojčatá bezpečná a deti trpeli menej hnačkami ako deti, ktoré konzumovali štandardnú dojčenskú výživu (zníženie výskytu hnačky o 70 %).


Tretia štúdia bola vykonaná u detí vo veku 1 mesiac. Išlo o v ktorej skupina detí dostávala štandardnú dojčenskú výživu a ďalšia skupina detí dostávala dojčenskú výživu obsahujúcu Lactobacilus fermentum HEREDITUM LC 40. Deti konzumovali probiotiká 11 mesiacov (od prvého mesiaca života do 12 mesiacov veku). Probiotická výživa s Lactobacilus fermentum HEREDITUM LC 40 bola bezpečná pre dojčatá a dojčatá trpeli menej hnačkami ako deti, ktoré konzumovali štandardnú dojčenskú výživu (zníženie výskytu hnačky o 44 %).


Probiotiká na liečbu infekcií horných a dolných dýchacích ciest u detí

Lactobacilus fermentum HEREDITUM LC 40 znížil výskyt infekcií dýchacích ciest u dojčiat. Aktivita tohto probiotického kmeňa zvyšujúca imunitu by sa podieľala na ochrane dojčiat pred týmto bežným infekčným ochorením.

V našom e-shope si môžete kúpiť Prázdne črievko aj tu Prázdne črievko (abczdravia.sk) a tieto probiotiká obsahujú aj imunitu podporujúci bakteriálny kmeň Lactobacilus fermentum HEREDITUM LC 40, ktorého účinky na imunitu detí boli dokázané klinickými štúdiami.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

1,648 views0 comments
bottom of page