top of page

Dobré správy od vás. Táto dostala aj mňa.

Updated: Mar 1, 2023

Toto ma veľmi potešilo, prečítajte si ďalší z dobrých koncov.

"Ahoj Andrej. Nedá mi inak, musím zdieľať moju skúsenosť s Immuse (vašim výrobkom). Deň pred štedrým dňom ma začali bolieť svaly. Na štedrý deň som doobeda začal 5 kýchnutiami, pri večeri mi lialo z nosa ako vodopád. Komédia. Štedrý stôl a dookola po zemi samé vreckovky.


Po večeri som už bol na gauči bez sily. Spánok - nespánok, večer 2x immuse. Zimnica, triaška. Ráno úplne ako mŕtvola - 2 tabletky immuse, vitamín D a vitamín C. Hladovka na vode. Večer 2 tabl immuse,ráno 2 tablety. Doobeda komédia v počítači, na obed u našich na obede bez príznakov..


Trošku tieklo z nosa, trošku kašeľ. Pre mňa zázrak. Nieže by som ti neveril ale toto je aj

na mňa moc. Ďakujem. Roman"


Priznám sa, tento príbeh dostal aj mňa. Roman použil IMMUSE® vo vyšších dávkach a málo to na jeho imunitu úžasný vplyv. Pokiaľ viem doteraz sa neskúmal vplyv IMMUSE® na akútnu fázu choroby použitím vyšších dávok. Roman síce o tom nič nevedel, ale vyskúšal a výsledok ktorý dosiahol je skvelý.


IMMUSE® je špičkové postbiotikum, ktoré aktivuje viaceré typy imunitných buniek pre silnejšiu imunitnú ochranu. S IMMUSE® sa vykonal klinický výskum a jeho účinnosť bola dokázaná 10 štúdiami na ľuďoch a 2 štúdie dokázali jeho bezpečnosť. IMMUSE® podporuje prirodzenú obranyschopnosť vášho tela na bunkovej úrovni a pripravuje váš imunitný systém na rýchlu a primeranú reakciu na meniace sa prostredie a kontakt

s patogénmi-hlavne s vírusmi.


Bolo klinicky preukázané, že IMMUSE® podporuje zdravie dýchacích ciest počas zimnej sezóny, ako podporuje zdravie celoročne, ak sa užíva pravidelne.

IMMUSE® si môžete kúpiť tu v rôznych akciových balíčkoch tu IMMUSE® 30 kapsúl (abczdravia.sk).


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


222 views0 comments
bottom of page