top of page

Dobré správy od vás!

Updated: Mar 1, 2023

Prečítajte si o vašej ďalšej dobrej skúsenosti.

"Dobrý deň, pán Medveď

Dlhšie užívam vaše doplnky a rada by som sa podelila s vami s niektorými skúsenosťami:

1. V tomto zimnom období bežne mám od vás Immuse, forImun a vitamíny. Preto, keď som v januári ochorela, začala som ich brať. V tom čase na vašej stránke sa objavili skúsenosti jedného asi pána, že bral tuším 2x2 Immuse, tak som tiež zvýšila dávky IMMUSE® 30 kapsúl (abczdravia.sk) a forIMUN 60 kapsúl (abczdravia.sk). Dá sa povedať, že okamžite zabrali. Síce úporný kašeľ ešte trval asi 2 dni, namiesto vreckoviek som použila dva kotúče toaletného papiera, ale vôbec som sa necítila unavená, malátna ako chorý človek. Práve naopak, bola som v pohode, plná sily. To bolo pre mňa prvé prekvapenie.


2. Napriek tomu, že som sa cítila dobre aj popri chorobe, čoho som sa nezbavila, boli akési pozostatky hlienov niekde hlboko, v pľúcach alebo v prieduškách a nepomohlo ani to, keď som si chcela odkašlať. Jediné, čo pomohlo, aby som mohla riadne dýchať bez chrčania v pľúcach, bol veľmi silný výdych. O dva týždne od prepuknutia choroby mi došla kombinácia kvercetínu Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk) s kurkumou LongVida® optimalizovaný kurkumín 60 kapsúl (abczdravia.sk), začala som ich brať a zrazu o dva dni som zistila, že už nemám vôbec žiadne hlieny v pľúach. Zmizli. Toto bolo druhé prekvapenie.


3. Tretie prekvapenie bolo najväčšie a má môj rešpekt. Veľa, skutočne veľa rokov kašlem. Sucho, hovorí sa ako keď pes šteká, niekedy mi pľúca išlo roztrhnúť. Nakoniec pred 3 rokmi som sa rozhodla to riešiť, ale prišiel covid, takže zasa nič. Teraz som sa už dohodla s lekárom alergológa, rtg, chlamýdie a všetko, čo sa ešte dá vyšetriť. A zrazu BUM. Po týždni užívania kvercetínu s kurkumou som nekašľala ani raz. Môj dlhoročný, nepríjemný kašeľ je preč. Vlastne ani neviem, prečo ma váš článok o kvercetíne a kurkume tak zaujal, ale bola to dobrá voľba. Ďakujem.


4. Syn pri každej zmene počasia mal niekedy ľahšie, niekedy silné bolesti hlavy, ale bez bolesti hlavy to nebolo nikdy. Začal užívať váš Magnézium treonát 60 kapsúl (abczdravia.sk)

a Lipozomálny vitamín C (abczdravia.sk) a jeho bolesti hlavy sú tiež preč. Opäť ďakujeme. "


Vždy sa poteším, keď moja práca prináša ľudom lepší a kvalitnejší život.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


375 views0 comments
bottom of page