top of page

Črevo - najdôležitejší spojenec imunity

Updated: Mar 1, 2023

Keď som išiel napísať dnešný článok, rozmýšľal som, k čomu vám prirovnám to o čo idem písať. Chcel som to prirovnať k niečomu, čo ste niekedy videli a pozorovali. Ak niečo pozorujete lepšie sa vám to chápe. A tak som prišiel na požiarnikov.

Všimli ste si (pozorovali ste), že požiarnici trénujú?

Trénujú často a dokonca mávajú aj súťaže, kde sa snažia ukázať verejnosti, čo natrénovali. Ale cieľom ich tréningu nie je pritom len ukazovať sa ľuďom. Cieľom tréningu je vytvoriť schonosť veľmi rýchlo a včas zasiahnuť prípade vypuknutia požiaru. Ak by požiarnici nezasiahli rýchlo a načas, požiar by sa mohol dostať do takých rozmerov, že by zničil majetok a spôsobil veľké škody.


Čím je lepšia trénovanosť požiarnikov, tým menšie škody pri požiari vznikajú lebo dokážu reagovať rýchlo a včas.


A presne tak isto je to s našou imunitou. Od jej schopnosti rýchlo a včas reagovať na patogény závisí ako sa rozhorí oheň zápalu v tele a aké škody v zápal v tele napácha.


A teraz ak požiarnici trénujú aby boli pripravení na boj s ohňom, logicky by sme mali trénovať aj našu imunitu, aby bola pripravená na boj s patogénmi. A tu je dôležité naše črevo. V čreve sa nachádzajú imunitné bunky - špecialisti, ktoré tvoria látku, ktorá sa nazýva interferón-1. Interferóny - 1 sú cytokíny (cytokín je látka cez ktorú komunikuje naša imunita medzi sebou a s ostatnými bunkami v tele) a táto látka zohráva kľúčovú úlohu v obrane tela pred vírusmi.

"Interferón - 1 je veľmi dôležitá látka, ktorá zohráva rozhodujúcu úlohu pri obrane tela pred vírusovými infekciami a ovplyvňuje priebeh a aj trvanie infekcie."


Pre schopnosť imunity tvoriť interferón - 1 je kľúčové naše črevo. Nielen preto, že sa tam nachádza 70-80% imunity, ale aj preto, že z čreva dokážu prichádzať podnety, signály, ktoré dokážu trénovať imunitu, aby vedela v prípade infekcie vytvoriť dostatok interferónov - 1.


Na trénovanie schopnosti imunity tvoriť ochranné látky pred vírusmi niekedy stačí, aby bunky imunity boli v kontakte aj s usmrtenými probiotickými baktériami. A presne takouto usmrtenou baktériou je teplom usmrtený probiotický kmeň Lactococcus lactis Plasma (LC-Plasma). Ak sa Lactococcus lactis Plasma (LC-Plasma) dostáva do čreva a aj nie je aj živý, špecializované bunky imunitného systému ho vnímajú a trénujú sa na zásah proti vírusom.

Probiotický kmeň Lactococcus lactis Plasma (LC-Plasma) je v v schopnosti trénovať imunitu tvoriť ochranné látky proti vírusom pri súčasnom vedeckom poznaní najlepší na svete! Doteraz žiadna iná probiotická baktéria, ktorú poznáme nedokáže urobiť pri trénovaní imunity to, čo probiotický kmeň Lactococcus lactis Plasma (LC-Plasma). Výsledky pritom boli preukázané desiatkami vedeckých štúdií dokonca aj na ľuďoch.


A aké máte skúsenosti probiotickým kmeňom Lactococcus lactis Plasma (LC-Plasma), ktorý nájdete v Immuse vy?


Skúsenosť č. 1:

Dostal som vo štvrtok otázku: "Dobrý deň p. Medveď. Syn 5r, ako mu mám dávkovať Immuse ? Ma teplotu do 38C"


Moja odpoveď: "Immuse davajte 2x denne 1 tobolku"

Výsledok: "Dobrý deň. Veľmi pekne ďakujem. Syn bol v sobotu večer uz ok! Úplne bez teploty, čulý"


Skúsenosť č. 2:

"Andrej, dcéra 16rokov, nádcha, zapchatý nos, voda z nosa, na druhé deň bolesť hrdla. Dávala som jej 2x2 Immuse, Forimun, propolis a po 2 dňoch jej nič nebolo."


Skúsenosť č. 3:

"Ahoj Andrej, chcela by som sa podeliť so skúsenosťami s Immuse. Syn (16) mal tri dni bolesti hrdla a nádchu. Čítala som na FB, ako jeden pán si vzal vyššiu dávku Immuse a keďže ja som mu dávala iba jednu tobolku denne, okamžite som mu dala 2x2 tobolky Immuse denne. Hneď na druhý deň bolo vidieť ako sa mu nos nečervenal od fúkania a na ďalší deň sa konečne nesťažoval ani na hrdlo. Tretí deň už bolo po všetkom. A potom ešte napíšem seba. V piatok som ráno vstala a 2x som kýchla a hneď som vedela, že som čosi chytila od syna. Vzala som si Immuse 2x ráno aj 2x večer a to je všetko. U mňa účinkovanie prebehlo za 12hod. Som Ti vďačná, veľmi pekne ďakujem. "


Probiotický kmeň Lactococcus lactis Plasma (LC-Plasma) nájdete vo výrobku Immuse a je to špecialista na trénovanie imunity a rýchly a účinný zásah imunity. V našom e-shope si môžete Immuse kúpiť v akcii tu:


Alebo samostatne tu:


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com




484 views0 comments
bottom of page