top of page

Alergie sa dá zbaviť!

Updated: Jul 4, 2023

A tu sú príbehy ľudí, ktorí mi o tom nedávno napísali:

Alergie sa dá zbaviť! Tu je niekoľko príbehov ľudí, ktorým sa to podarilo!

Príbeh č. 1.: Alergia sa po 25r. vytratila

"Ktokoľvek číta túto správu, viem, že Vám ich chodí denne haldy. Bola by som vďačná, ak by ste sa pozreli na moje výsledky od alergológa. Vďaka Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk) a ďalším suplementom som po 25 rokoch bez liekov proti alergii, ktoré som užívala denne pre neznesiteľne svrbenie tela."

(Moja poznámka k tomuto príbehu: tu sa výrazne upravovala aj strava a brali sa aj iné doplnky. Tento príbeh neviem zverejniť celý, bol by to článok dlhý možno na celú stranu časopisu).


Príbeh č. 2. Príbeh mamičky, ktorá riešila problémy svojho dieťaťa

"Dobrý deň, pán Medveď. Rada by som vás poprosila o pomoc a radu pri mojom probléme s dcérou. Má 5,5 roka a od novembra sa jej už 5 krát stalo ,že jej po stolici vyšlo trošku jasnočervenej krvi. Nesťažuje sa na žiadne bolesti. Akurát má problém so stolicou, že nie je každý deň, ale cca každý tretí. Stravu sa snažíme dodržiavať podľa webináru Danky Dudekovej - nizko-sacharidové stravovanie. No nie je to na 100%, keďže škôlka má stravu inú a hlavne pitný režim je u dcéry slabý v škôlke a doma to nedoženie. Pečivo veľmi neobľubuje, na raňajky má teplé zeleninové polievky keď je doma ,keď ide do škôlky nechce raňajkovať. Vtedy má polievky na večeru. Na obed máva mäso alebo zeleninové karbonátky na rôzne spôsoby, príloha väčšinou ryža ,zemiaky málo. Čo sa nám nedarí je znížiť ovocie ,hlavne jablká, máme domáce a tie má veľmi rada. Jedáva jogurt, alebo lievance z múk - pohánkové, banánová."


Mamičke som odporučil dole uvedené doplnky na zvládnutie zápchy a úpravu existujúcej stravy, ktorú vtedy mala.


Tu je odpoveď, ktorá mi prišla v júni:

"V decembri som vám písala mail ohľadom krv v stolici u 5 ročnej dcéry. Hneď ako som nasadila všetko čo ste mi odporučili, tak sa to zlepšovalo a stolica ktorá bola raz za 3-4 dní teraz je teraz každý deň . V januári 2022 jej zistili aj alergiu na roztoče, podľa dr. veľmi silná a tu pomôže len Staloral, tam sme dali jednu dávku, následne na to sa dozvracala, povedala som si, že jej to nebudem dávať. A nemá žiadne alergické prejavy a to sme naozaj len produktoch od vás . Veľká vďaka za to čo robíte

Mamička dávala tieto produkty:

Obom dámam gratulujem ku skvelej práci a pre vás ostatných sú tieto príbehy ukážkou, že kde je vôľa trpezlivosť tam sa dostavujú aj výsledky.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk andrej.medved9@gmail.com

640 views0 comments
bottom of page