top of page

5 rôznych príbehov s dobrým koncom

Updated: Mar 1, 2023

Prečítajte si 5 príbehov z posledného obdobia, ktoré nás potešili.

Príbeh číslo 1: Zápal očnej spojivky

“Dobrý večer, viem niektorým vašim produktom napomôcť vyliečeniu silného zápalu

spojivky? “

Pani som odporučil nastriekať M33+ sprej na tampón a prikladať na zavreté oko. Pani som poprosil, aby mi napísala výsledok.

Tu je odpoveď po pár dňoch : “M33+ som si nastriekala na tampón a na dlhšie prikladala pred spánkom na zavreté oko. Bola to úľava. Ale bol to teda riadne silný zápal“.


Príbeh číslo 2: Bolesť ucha

"Ahoj Andrej ráno som ti písala že ma veľmi bolí ucho. Bola to až bodavá bolesť. M33+ POMÁHA. (Moja poznámka: pani som odporučil kvapkať/striekať M33+ do ucha). Bodavá bolesť je úplne preč. Najprv zabralo na 3 hodiny, tak som si znovu strekla a po pár minútach bolesť prestala. Potom sa vrátila ešte raz a znovu som strekla a pozri už je večer a ja som

bez bolesti. Je to super ďakujem".


Príbeh číslo 3: Bradavice

"Andrej, chcem sa podeliť s tým, že asi rok sme bojovali s bradavicou na dcérkinom prste na nohe. Neustále chodila na dusík. Asi 3 týždne je tomu čo som začala striekať M33+ a dnes pozerám a po bradavici ani stopa. Ďakujeme".


Príbeh číslo 4: Svrbenie tela

"Dobrý večer pán Andrej, Syn (5r) berie od Vás Čistý noštek, M33 + mäta, Probio HIT a Viafaber (ktoré ste mi odporučil pri svrbení tela, ktoré pretrvávalo od októbra minulého roka) Sledujem ,že svrbenie tela prestalo. Veľmi ma to teší a Vám ďakujem za pomoc".


Príbeh číslo 5: Vyriešené zvracanie

"Včera moja malá dcéra 5x zvracala. Dávala som jej M33+ večer oblízala ProbioHIT z lyžičky a dnes znovu M33+ a ProbioHIT . V noci už bola bez zvracania a teraz ôk. To je naša prvá pomoc".


Ak chcete, aby M33+ pomáhal aj vám, môžete si ho kúpiť tu M33+ ústny sprej 50 ml (abczdravia.sk).


Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk https://www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com


369 views0 comments
bottom of page