top of page

4 príbehy s výbornými výsledkami

Updated: Mar 15, 2023

Skvelé správy od vás!

Príbeh č. 1:

"Dobrý deň, v prvom rade vám chcem poďakovať za vašu skvelú prácu a tiež sa chcem s vami podeliť o situáciu kedy sa obvodná lekárka mojich deti pýtala, že čo užívajú, že nebývajú toľko choré a samozrejme keď sa na ne čo to nalepí nemá to taký strašný priebeh. Povedala som jej o vás a vašich výrobkoch niekedy začiatkom decembra. Má 5 vnúčatiek a že to teda skúsi pre ne objednať.


Dnes som tam bola dať dcérky popočúvať a pýtala som sa či to objednala. Ona že áno a že vnúčik škôlkar, ktorý býval chorý už dva mesiace ako užíva vaše výrobky chorý nebol. (Moja poznámka. Ta pediatrička mi volala 23.12.2022 a objednávala toto Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk) a toto Akcia 2x M33+ (abczdravia.sk)) Ďakujem aj za vašu ochotu vždy odpovedať a vždy poradiť vo všetkom v čom potrebujem, pretože viem, že určite máte toho veľa. Pekný deň."


Príbeh č. 2:

"Ahoj Andrej, moja dcérka bola často chorá, mávala aj laryngitídy. V škole mi vydržala maximálne 4-5 dni a hneď chorá. Už som bola zúfalá. Nemohla som sa dostaviť na tvoju prednášku v Bánovciach, tak sa kamoška opýtala za mňa. Na tvoju radu užíva dcérka Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk) ráno aj večer. Užíva ho mesiac a celý čas je v škole, zdravá. Deti okolo sú choré, ona sa drží. Dokonca stráca trvalé zahlienenie, má ružový jazyk ako roky nemala. Je šťastná a usmiata, lebo konečne mohla ísť na karneval, ktorý ju, žiaľ, vždy kvôli chorobe minul. Kvercetín je úžasná vec, vrelo odporúčam a tebe moc ďakujeme. Zuzana"


Príbeh č. 3:

"Dobrý deň Andrej, dlho som sa Vám neozvala a vlastne som sa Vám ešte vôbec neozvala ohľadom zlepšenia môjho zdravotného stavu vďaka Vašim produktom. Písali sme si e-mail, v ktorom som písala o bolestiach žalúdka. Už nemávam vlčí hlad ako kedysi, nemám potrebu toľko jesť, telo si samé nastavilo stopku, zapojila som do jedálnička omnoho viac zeleniny a ovocia, z väčšej časti vyradila bravčové mäso, ale chcem ešte poukázať na jednu dôležitú vec. Ani kožná si už nevedela dať rady s mojou suchou pokožkou, svrbenie rúk po každom sprchovaní a krémovaní, to všetko je preč som vďačná za každú Vašu radu a Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk), prajem pekný deň."


Príbeh č. 4:

"Milý Andrej, musím napísať moju skúsenosť. Kvercetín komplex 60 kapsúl (abczdravia.sk) užívam len 4 dní a moja pokožka...niečo úžasné! Rosacea ustupuje perfektne, som nadšená. Nevedela som že to účinkuje aj na pokožku. Ďakujem veľmi pekne."



Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie čo máme Andrej Medveď a jeho team www.andrejmedved.sk www.weltfit.sk www.abczdravia.sk tel. 0911 295 859 andrej.medved9@gmail.com

652 views0 comments
bottom of page