top of page

Postarajte sa

Slovo „starať sa“ znamená pričiňovať sa o prospech niekoho, niečoho, o úspešný vývin, priebeh, mať na starosti. Napríklad postarať sa o zdravie.

Význam slova „starať sa“ je aj snažiť sa, aby niekto mal prospech, úžitok, aby niečo bolo v poriadku. Ak sa pozrieme na náš život, tak vidíme že počas života sa niekto o nás stará, ale aj my sa o niečo alebo niekoho staráme. A pravdepodobne oveľa citlivejšie vnímame to, ako sa o nás starajú tí druhí.


Väčšina ľudí je v pozícii zamestnancov, pracujú niekde a majú nad sebou šéfa, majiteľa. Veľmi citlivo vnímajú ako sa zamestnávateľ stará o to, aby mali dobré pracovné podmienky. Ak je zamestnávateľ čo len trochu pri zdravom rozume, snaží sa dobre postarať o svojich zamestnancov lebo vie, že zamestnanci pre neho tvoria hodnoty, vďaka ktorým firma žije. Rovnako tak sa zamestnanci snažia dobre postarať o to čo robia, lebo vedia, že ich prežitie je spojené s úspechom firmy. Toto sa volá symbióza. Symbióza je vzájomné prospešné spolužitie.


Toto spolužitie vždy prináša úspech a nemá porazených, len víťazov. Ak sa pozrieme na zdravie tak zistíme, že na to, aby sme boli zdraví, potrebujeme zdravé črevo. Zdravé črevo ale nebudeme mať, pokiaľ v ňom nebude dostatok pre zdravie potrebných baktérií.


Tieto baktérie sa starajú o to, aby malo telo dostatok látok, ktoré podporujú zdravie. Sú to napríklad vitamíny, mastné kyseliny s krátkym reťazcom, hormóny a podobne. Celý systém je založený na staraní sa.


Človek sa od nepamäti staral o svoje črevo aj keď si toho nebol vedomý a baktérie v čreve sa starali o to, aby tvorili pre telo látky, ktoré udržiavali človeka zdravého. Telu prospešné baktérie veľmi citlivo reagujú na starostlivosť. Tak isto ako keď sa vám nepáči, že sa šéf nepostará napríklad o vykúrenie miestnosti, v ktorej pracujete. Ak sa o baktérie nepostaráme, ony sa nepostarajú o to, aby telo malo látky, ktoré sú potrebné pre zdravie. Takto dochádza k zanedbaniu starostlivosti, ku škodlivému činu.


Užívaním tohoto produktu sa postaráte, aby dobré baktérie mali čo jesť. Lebo vyhladované baktérie budú umierať a nebudú ochotné pracovať. Presne tak, ako keď vám šéf dá len časť výplaty. Okrem toho, Viafiber obsahuje vitamíny a minerály potrebné pre zdravie.


Lactirelle obsahuje pravotočivú kyselinu mliečnu. Tá pôsobí tiež ako prebiotikum, čím podporuje množenie telu prospešných baktérií v čreve.


Lactirelle zároveň obsahuje citrát draselný. Citráty slúžia ako zdroj energie pre lactobacily (lactobacily sú telu prospešné baktérie). Takisto ide o prebiotikum.


Užívaním tohoto produktu sa staráte o to, aby telu prospešné baktérie mali vhodné prostredie pre svoju prácu. Ak nevytvoríte vhodné prostredie na prácu baktérií, rovnako nebudú pracovať tak ako majú a namiesto nich sa premnožia tie baktérie, ktoré ničia vaše zdravie.


VIAFIBER a Lactirelle je ideálna kombinácia na podporu črevného zdravia.


Priatelia, každý má rád, že sa o neho niekto stará. Ale základom úspechu je, aby sme sa postarali o čosi sami.


Zdravie nie je všetko, ale je to najdôležitejšie to čo máme

Andrej Medveď a jeho team

www.andrejmedved.sk

www.weltfit.sk

www.abczdravia.sk

tel. 0911 295 859

andrej.medved9@gmail.com

97 views0 comments
bottom of page