Ako je to s tými pesticídmi?

Viete ako pôsobia pesticídy, napríklad glyfosát na rastliny? Blokujú enzýmy rastlín a tie následne odumrú. Pesticídy to však nerobia len rastlinám, ale žiaľ aj ľuďom.


Blokujú enzýmy zabezpečujúce detoxikáciu, tvorbu hormónov, žlčových kyselín, reguláciu hladiny cholesterolu, ale aj aktiváciu vitamínu D. Následkom môžu byť rôzne zdravotné problémy.


Aby sme pesticídy čo najmenej dostávali do tela, mali by sme dobre umývať ovocie či zeleninu. A ako to urobiť veľmi efektívne? Použite na to soľný roztok. Na 1 liter vody dajte 100g soli. Tento roztok zbavuje ovocie či zeleninu oveľa účinnejšie pesticídov ako čistá voda.


S prianím pevného zdravia pre Vás pripravil

Andrej Medveď a jeho team

www.andrejmedved.sk

www.weltfit.sk

www.abczdravia.sk

tel. 0911 295 859

andrej.medved9@gmail.com

1 view0 comments